maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sabado II

Viimeinen treenipäivä valkeni suht aurinkoisena ja ehdittiin elbata hetki katolla ennen salille lähtöä. Jalkapohjat olivat oudosti hieman tukossa, johtuisiko siitä että olin lämpsytellyt koko viikon kaupungilla Ipanema-varvastossuilla? Tehtiin molemmat pätkät loppuun asti ja otettiin ihan videoklipeiksi, jotka myöhemmin illalla kämpillä katsottaessa aiheuttivat valtavat naurukohtaukset, kun kaikki ei kaikilla sujunut ihan koko aikaa ihan niin kuin piti varsinkaan huivin kanssa. Saimme Maijalta kiitoksia siitä, että compas sentään pysyi kasassa sotkeutumisista huolimatta. 

Treenin jälkeen mentiin Maijan kanssa San Salvadorin aukiolle, missä paikalliset tapaavat kokoontua lauantai-iltapäivisin. Olut ja oliivit maistuivat siellä oikein hyville. 

Jatkoimme matkaa Vineria San Telmoon, jonne edelliskesänä yritimme, muttei ilman pöytävarausta mahduttu. Artisti pääsi tässä yhteydessä Sevillan kartalle, sillä vieressä oli puisto, jossa olimme ennen Maria Luisaan menoamme hetken istahtaneet. Maijan mies Dani odotteli meitä ja päästiin syömään, sillä nälkähän päivän aikana jo oli ehtinyt tulla. Juteltiin niitä näitä mukavia Maijan ja Danin kertoessa myös tulevasta yrityksestään. He ovat avaamassa Calle Ferialle flamencokaupan, jonka vaatevalikoima on Maijan itsensä suunnittelema! Tarkoitus on aloittaa myös nettikauppa ja varmasti ainakin Suomesta löytyy jo valmista asiakaskuntaa syksyllä kunnolla toimintansa aloittavalle firmalle. Ruoka oli erittäin hyvää, otettiin vähän kaikkea juustolautasesta solomilloon ja kun lasku kuudelta hengeltä juomineen jälkiruokineen (Tarta de Limon olisi vienyt sydämeni, ellei se viehättävä nuori mies olisi jo ehtinyt tehdä niin) oli himppasen päälle 80€, olimme erittäin tyytyväisiä.

Paluumatkalla pysähdyimme Mateos Gago -kadulle Alvaro Peregil -nimiseen paikkaan, missä toiset nauttivat appelsiinipuiden katveessa vino de naranjat. Mää sain olla kuivin suin, kun ei siitä ollut holitonta versiota. Hyvästeltiin Maija ja Dani. Artistin ja biologin jatkaessa shoppailemaan mentiin narkkarin kanssa El Corte Inglesen ruokaosaston kautta kämpille ja katolle... Ei juuri paistanut enää, mutta sisälle lähdettiin vasta, kun alkoi ripsiä vettä :)



Vielä iltapalaa (huomaa artistin peukku), tanssivideoiden katselua ja naurua sekä YouTubesta kasari- ja ysäribiisien hittisikermää muisteloiden kera. Olipa lystiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!