torstai 20. kesäkuuta 2013

Perhe on ihan paras

Kultapoika pääsi käymään Tukholmassa ja sain illalla puhelimitse raportin päivän tapahtumista. Nauroin vedet silmissä, kun kaiuttimen kautta kuulin laivan tanssiravintolassa sattuneesta kokemuksesta, jossa vihreäpaitainen täti tanssi "hiljaiseen musiikkiin rajusti". Myös iskä oli ollut hieman kauhuissaan jouduttuaan istumaan hetken yksin, täti kun bongaili seurakseen vaihtuvia uhreja paikalla olleista nuoremmista uroista. Ei näkynyt tätiä laivan aamupalalla kuulemma.. 

Kerkesin nyt vihdoin napata kuvan Espanjan reissulla tekemistäni ostoksista. Lapsille ostetut tuliaiset ehdin jo pistää eteenpäin; niitä oli hieman enemmän ja välittömän palautteen perusteella taisin onnistua hankinnoissa tälläkin kertaa :).

Sephoran minituoksujen ostaminen Sevillassa hymyilytti myyjää, kun ostin niitä kerralla seitsemän - ei voi tietää, milloin taas seuraavan kerran pääsee myymälässä käymään, edes Tukholmaan.

Laukku:Desigual
Valk./v.pun paita: Mango (ostettu siis kahteen otteeseen :D)
Valk. pääkallotoppi: Mango
Musta toppi: Celop/Cigarreria
Hame: Ginza
Mekko: Esmeralda
  Vartalovoiteet: Bodyshop
Minituoksut: Sephora
Suklaat: Milka, syöty
Nuorempi veljeni Longi onnistui jälleen yllättämään koko perheen menemällä eilen naimisiin salaa meiltä kaikilta. Siinäpä vasta ilouutinen <3<3<3<3<3

Onnea vaan siis kovasti Tähtipojan ja Nötterön vanhemmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!