keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Domingo I

Sunnuntaina herättiin nälkäisinä, vaikka lauantaina oltiin ennen nukkumaan rupeamista käyty tapaksilla Alamedalla ja tultu kotiin kaupan kautta. Aamupala maistui siis todella hyvälle ensimmäisiin treeneihin valmistautuessamme.
Kun mahat oli saatu täyteen, lähdettiin etsimään salia, joka hieman hämmentävästi sijaitsi erään keskustan ostoskadun sisäpihalla. Jos apartementoksemme oli hieno, sitä oli myös tämä sali ainakin aiempiin verrattuna. Kunnon pukuhuone, wc ja suihku eivät aina kuulu vakiovarusteisiin nimittäin.. Tilaakin oli tarpeeksi, sillä yleensä ryhmissä koputtelee parisenkymmentä tanssijaa. 

 
Treenien jälkeen lähdimme kohti vanhan kaupungin ydintä etsimään vanhaa lounaspaikkaamme, mistä saa mitä ihaninta gazpachoa kurkkusorbetin kera. Löytyi!
Lounaan jälkeen suuntasimme Casa de la Memorias - nimiseen paikkaan, jossa on flamencoesityksiä vuoden jokaisena päivänä. Vanha mesta oli kuitenkin muuttanut, eikä uuden flamencotalon esiintyjälistalta löytynytkään niitä nimiä, joita kotona surffatessa oli tullut vastaan. Ennen keskustaan palaamista varattiin kylpyläkäynti perjantaille tänne. Calle Cunalta löytyi sitten onneksi oikea Casa ja saimme ostettua liput neljälle illalle opiskelijahintaan - flamencoahan tänne on tultu oppimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!