perjantai 7. kesäkuuta 2013

Jueves

Aamupäivää auringossa meni munilleen, kun oli pilvistä ja tuulista. Lueskeltiin siis sisätiloissa ja salille mennessä poikettiin Mangon liikkeessä saamassa kassalla huonoa palvelua. On se kyllä kumma, että vaikka Suomessakaan ei aina kovin sydämellisiä olla, katsekontakti asiakkaaseen toisi kyllä ostotapahtumaan asiakkaan näkökulmasta edes jotain mielekkyyttä. 

Treeneissä keskityttiin pelkästään huivitekniikkaan ja jatkettiin hieman tekemäämme pätkää eteenpäin. Lounaaksi gazpacho, tortilla ja salaatti, tutusti jätski-trozo kourassa Casa de la memoriaan. Duende Flamenco ei oikein sytyttänyt varsinkaan keskiviikon Campallojen jälkeen. Felipe Matosta ajattelin heti lavalle saavuttuaan, että tästä en tule tykkäämään.. Choni Perezin soleá oli boring, mutta bule pelasti illan tanssillisesti seiska puokkiin. Kitaristi Tinosta en tykännyt, kun kaiken huipuksi kitara oli epävireessä. Laulaja Jesus Corbacho selvisi illasta joten kuten, mutta palmakset olivat kuitenkin löysähköt... 


Neljän nähdyn esityksen jälkeen ehdoton kärki Leonor Leal ja Rafael Campallo, kakkossijalla Adela Campallo ja Oscar de los Reyes. Kitaristeista paras oli Juan Campallo, jonka perässä seurueemme artisti jonotti El Corte Inglesin ruokaosaston kassalla, ja laulajien kärki Javier Rivera sekä Jeromo Segura. Illalla ihailtiin vielä kämpillä ostamaltani DVD:ltä Miguel Povedan Madridin konserttitaltiointia syöden samalla suklaata, curadoa ja mansikoita. Muiden mentyä nukkumaan jäin kirjoittamaan postikortit valmiiksi, jotta tulevat lähetettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!