maanantai 17. kesäkuuta 2013

Onnenpäiviä

Perjantaina sain hommattua Mangosta uuden paidan Malagaan jättämäni korvikkeeksi. Lisäksi kummipoika Kultapoika tuli sisarensa kanssa kaupunkiin ja sain viettää lasten kanssa laatuaikaa. Kävimme lauantaina keskenämme Suomenlinnassa, ajoimme raitsikalla, söimme pariin otteeseen jäätelöä ja flamencoyhdistyksen kesäjuhlan, jossa Machina ihastutti kummankin miltei sanattomaksi, jälkeen lapset pääsivät limentuoksuiseen vaahtokylpyyn. Ehdittiin myös kuunnella Vicente Amigon uutta levyä, jota Pinsku olisi vissiin kuunnellut enemmänkin, mikäli ei oltaisi seurattu jalkapallon Confederation Cupia. Täti nukahti ekana Kultapojan, Teron ja Nallen viekussa. Tero siis pehmohirvi ja tuliainen iskän Ruotsin reissulta. 

Sunnuntai meni töissä, kiirettä pukkasi ja ilta päättyi työkaverin seurassa Lana Del Reyn konserttiin Hjalliksen hallissa. Neiti oli kaunis kuin unelma ja keikka parempi kuin olin odottanut. Tykkäsin.

Töissä oli tänäänkin melko hektistä, mutta päivä oli kuitenkin hyvä - näin Kihara-Esulin pitkästä aikaa :=D ja sain hygieniaosaamistodistuksen. Päälle vielä hikinen tangos-sessio Katjan tänään alkaneilla tiiviskursseilla. Tykkiä tavaraa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!