keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lunes

Maanantaina mentiin aamupalalle Alameda de Herculeksella sijaitsevaan 'vakavien pappojen' paikkaan. Sitä siis pyörittävät kaksi melko totisen oloista miestä, joista toiselta välillä melkein irtoaa hymyn tapainen. Zumot naranjoilla, tostadat ja cafet mikä kenenkin makuun, sitten nokka kohti Flamenco y más -kauppaa siinä toivossa, että jotain kivaa ja lompakolle sopivaa flamencotarviketta löytyisi. Kauppa oli kiinni, joten poistuttiin hetkeksi Macarenan puolelle kaupungin vanhan muurin taakse istuskelemaan, kun seurueen nuorimmainen, jota tässä kutsuttakoon koodinimellä "artisti", napsi valokuvia. Kaupan avauduttua ostosten teko sujui iloisesti pulisten, saldona uudet kengät, kaksi viuhkaa ja Vicente Amigon levy Tierra. Yksi hame sekä muutama Solo Compas -levy jäivät hieman vaivaamaan; katsotaan nyt, tuleeko kauppaan tehtyä vielä uusi reissu.. 
Salille mennessä ehdittiin vielä yllättäen shoppailla, ostin halterneck-topin, jolle ehkä on käyttöä vielä tämän reissun aikana. Toinen treenipäivä alkoi vähän myöhässä, kun ennen meitä salissa treenanneet mummut vetivät sessionsa vähän pitkäksi. Päästiin kuitenkin aloittamaan Maijan tarkkojen silmien alla - guajirasta ja viuhkaa ja huivia ja koputuksia ja tekniikkaa ja kehonhallintaa. Ai että menee 3,5 tuntia nopeasti ja kroppa tykkää!

Lounaaksi narkkari teki avocadopastaa, jota pääsin maistamaan ensimmäistä kertaa. NAM! 


Sitten taas katolle aurinkoa ottamaan ja illalla vielä shoppailemaan. Lähistöllä oli mielenkiintoinen Latifa-niminen kauppa, jonka omistajatar intoutui esittelemään tuotteita, joista suurin osa oli yksittäiskappaleita, meille oikein urakalla. Ostin toisaalta hameen ja topin ja loppuilta vietettiin katolla lasillisen ja suolaisen naposteltavan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!