lauantai 21. kesäkuuta 2014

Tiistaita Trianassa

Nuo meidän reissupäivät toistivat aika lailla samaa rataa eli aamuherätyksen ja aamiaisen jälkeen mentiin Maijan tunnille abandolaolle ja iltapäivällä lounaan ja auringonoton jälkeen Trianaan Rafaelin tarantolle. Maijan neuvosta hommattiin matkakortti metroon ja saatiin siten vähän helpotettua kulkua joen toiselle puolelle. Toki olisi voitu kävelläkin, mutta se olisi ehkä ollut tuossa kuumuudessa (parhaimmillaan 37 astetta!) ja treenimäärässä kropalle vähän liikaa. Prado de San Sebastianin metropysäkki oli noin vartin kävelymatkan päässä kämpästä ja Trianan puolella taas Plaza de Cubalta oli salille kymmenkunta minuuttia. Salilta tultiin kyllä aina taksilla takaisin, kun sehän on Espanjassa halpaa kuin saippua, maksoi viitisen euroa suuntaansa.. 

Tiistaina kuitenkin jäätiin hetkeksi Trianaan ja piipahdettiin parissa kaupassa ennen drinksuilla käymistä. Mun edellisiltana ostaman mekon (joka löytyi puolivahingossa, kun Narkkarin unohdettua Casa-lippunsa kämpille menimme muut odottelemaan häntä yhteen pikkukauppaan, missä Kontrolleri bongasi rekistä mekon mun sovitettavaksi) seuraksi löytyi Marypazin ihastuttavat sandaalit, vaikka mieli oli hieman maassa työasioiden takia. 

Maija oli suositellut Puente de Isabelin kupeessa olevaa paikkaa Faro de Triana, jossa oli mukava pieni baari katolla. Siellä napattiin siis treenin päälle yhdet juomat ennen kuin käveltiin takaisin joen yli kaupungin puolelle ja otettiin taksit Macarenan basilikalle. 

Flamenco y más oli siinä ihan vieressä, joten sinnehän meidän oli tarkoitus mennä valikoimaa tutkimaan. Kokeilin paria hametta ja muutamia kenkiä, kengät lähinnä olisi ollut ostoslistalla, mutta toisin kuin kahtena edellisvuonna mun numeroa ei nyt hyllystä löytynyt. Biologi kyllä osti uudet kengät ja itsekin nappasin kymmenisen feria-aiheista postikorttia. Muuten olotila vaati yksinoloa, joten jätin kaupungilla porukassa iltaruokailun väliin ja menin itsekseni kämpille Desigualin ja Sephoran liikkeissä sekä jäätelöpuodissa käynnin jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!