maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pitkä päiväkävely

Sunnuntaina me sitten herättiin ja nähtiin ja varmaan syötiinkin jotain ja kaiketi otettiin myös aurinkoa kattoterassillamme (jos nää muistelut on jotenkin hämäriä, syy on siinä, etten reissun aikana juuri ehtinyt kirjoitella matkapäiväkirjaani ja nyt heittelen vähän omasta päästäni näitä tapahtumia). Surffailin myös netissä ja stalkkailuni tuotti tulosta, kauniin nuoren miehen nimi selvitetty! 

Ilma oli hyvä ja lähdettiin päiväkävelylle kohti Maria Luisan puistoa ja Plaza de Espanaa. Siinähän kului iltapäivä oikein mukavasti rauhaisaan tahtiin lämpimässä lompsotellessa. Puistosta mentiin joen rantaan ja kuljeskeltiin sitä pitkin kohti härkätaisteluareenaa. Ässä-fani ja Biologi olivat tutkailleet netistä aikatauluja ja samalle illallehan sattui osumaan tapahtuma, johon molemmat ostivatkin liput.
 
 


Koska Narkkari ja Kontrolleri olivat tulossa Madridista junalla illalla, mulle sopi mainiosti jättää taistelu väliin ja mennä asemalle heitä vastaan. Ehdittiin kuitenkin ensin ottaa Biologin ja Ässä-fanin kera kylmät drinksut joenrannan katubaarissa ja tehtiin vielä kaupungin puolellekin pieni kuikkaus ja saatiin jäätelöt kouraan, ennen kuin tajusin että mullehan tulee todella kiire ehtiä ajoissa asemalle. Juna oli vielä 10 minuuttia etuajassa, joten rivakkaa tahtia pistin Ipanemaa toisen eteen, enkä onneksi myöhästynyt kuin sen verran, että kaverit olivat kävelleet asemalta ensimmäisiin liikennevaloihin. Mentiin asunnolle hieman lepuuttelemaan ja sitten vielä takaisin Guadalqivirin rantaan härkätaisteluareenan tuntumaan odotelemaan taistelun taantumista. Hommat olivat kuitenkin vielä pahasti kesken ja kavereita alkoi matkustuspäivän jälkeen väsyttää, joten katsoimme parhaaksi siirtyä takaisin kämpille päin ja mentiin syömään Modesto Tapas -ravintolaan. Siellä oli hyvähampainen tarjoilija, joka taisi tuoda mulle vahingossa cervezan con alcohol, join sen kyllä pois. Narkkari oli sitä mieltä, että silmät alkoivat kiilua oudosti tämän jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!