lauantai 31. elokuuta 2013

Now what?!

Maanantaisen vapaapäivän jälkeen viikko on ollut työn- ja flamencontäyteinen. Kiireestä huolimatta töissä tulee aina myös naurettua paljon; tällä kertaa riemun irroittivat mun uudet Panos Emporio -bikinit, jotka vedin vaatteiden päälle ja olihan mulla myös olkihattu päässä. Tilanteesta näpätyllä vielä on kesää jäljellä -kuvalla ilahdutimme tietenkin sekä Sbutleria että Kihara-Esulia, kun olivat firman muiden esimiesten kanssa kuuntelemassa mielenkiintoisia esityksiä eräänlaisessa seminaaripäivässä.

Flamencon osalta Katjan tunneilla on aloitettu soleá bor buleria - sekä viuhkaguajiras -koreografiat, joihin odotellaan Joonaksen sävellyksen nauhaversiota kotikuuntelua ja -treeniä varten. Uutta tavaraa siis tulossa häneltä. Maanantaisin tehdään edistyneiden ryhmässä myös Argentinan biisiä Un viaje por el cante -levyltä, joten laitoin sen tilaukseen. Biisin alkuun tulee mielenkiintoinen koputuskuvio sekä jalat+palmakset, jotka haltuun saadakseen pitää tehdä jonkin verran kotiläksyjä... Ja onhan siellä myös taivutuspirtsaa, joissa kuluneen kesän aikana on ehkä tapahtunut pientä edistystä. Tekniikassakin vedettiin pirtsaa useampaan suuntaan ja kun tehtiin myös melko tempakkaa jalkakuviota läpsyineen sekä keskivartaloa koettelevia hitaammin venyviä ja kiertyviä liikkeitä plus minuutin lankkuharjoitukset, tuntui olo tuossa viikolla jotakuinkin jäykältä. Käytiin silti sisaren kanssa keskiviikkona melkein puolentoista tunnin reipas kävelylenkki ja kyllähän mä tänään myös fillaroin tunnin extra-tangostreenin lisäksi. Tuosta tangoksesta enemmän myöhemmin.
Urmakselta Tallinnan laivalta saamani pareo
Laivalta tuodut suklaat, kaikki jo syöty :)
Reissun päältä hommattua kosmetiikkaa
Yksi levytilauskin on tässä välissä ehtinyt tulla postissa kotiin. Tuo John Mayerin levy erityisesti on ollut kuuntelun alla, jotta osaan sitten lokakuussa uusia biisejä Lontooseen mennessäni. Myös Depeche Moden Delta Machinea pitää soittaa ahkeraan samasta syystä, kun joulukuussa pääsen vihdoin heidänkin keikalleen täällä Helsingissä. Deep Purple näyttäisi sekin olevan tulossa ensi talvena Suomeen, mutta mietin nyt vielä, kiinnostaako tarpeeksi. Tiistaina yritän kyllä hankkia espanjalaisten fanien kiintiöistä vapautuneen lipun Suomi-Espanja -matsiin, jos sitä siis ensi viikolla vielä näkisi Iker Casillaksen ja companerot ihan tosi toimessa ja ilimielävinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!