lauantai 24. elokuuta 2013

Tallinnassa

Keikkaraportti tulikin jo, mutta tässä vähän muuta höpinää reissulta. Laivalta ulos päästyämme tehtiin fiksu liike ja mentiin hotellin sijasta ihan ensimmäisenä syömään. Jouduttiin hieman etsimään Vapianoa, mutta löytyihän se ja saatiin pizzat ruuhkasta huolimatta melko näppärästi. Myöhemmin tulleille arvioitu odotusaika oli jo 45 minuuttia, kun me päästiin reilussa vartissa ahtamaan ruokaa sisuksiin.
Eka kertaa Vapianossa
Hotelliimme Viruun päästiin myös ilman suurempia jonotuksia, sillä jono oli kuulemma aiemmin päivällä ollut ulos kadulle asti. Pienten tirsojen jälkeen otettiin kahvit ja käytiin kiertämässä Viru-keskuksen kauppoja. Sitten otettiin uudet tirsat ja lähdettiin taksilla kohti Laululavaa. 
Keskiviikkoaamuna vedettiin runsas hotelliaamiainen. Henkilökunta oli niin tehokasta, että kun käytiin hakemassa päätteeksi vielä hedelmiä ja jugurttia, olivat korjanneet mehulasit ja melkein täydet kahvikupitkin heti pois ja ne piti hakea sitten uudelleen. Sitten olikin pakko vetäytyä jälleen levolle ja nukuinkin yli kaksi tuntia kevyesti :)
Läksimme kaupungille vähän ostoksia tekemään ja vanhassa kaupungissa kiljahdin ilosta: Depeche Mode -baari, jota en kahdella edellisellä Tallinnan reissulla ole onnistunut paikantamaan, löytyi ihan siitä raatihuoneen torin kupeesta. Baarissa olen nimittäin vuonna 2005 viettänyt veljeni Longin ja serkkumme Lallun kanssa kosteahkojen syntymäpäiväjuhlien jatkoja kolmisin (yksi meistä torkkui sohvalla ja toinen poltteli nasakat naamat vedettyään vaniljanmakuisia pikkusikareita).
Terdellä Depeche Moden poikien kanssa

DM-baarissa nautittujen kylmien juomien jälkeen mentiin lounaalle Controventoon, missä sielläkin satuttiin saamaan pöytä juuri ennen pahimman lounasryysiksen alkua. Ihanaa ruokaa...



Ostokset:
Paidat: Reserved, Kynsilakat: Essie
Tuoksu: Escada Incredible Me (Peppekin tykkäsi!)
Pillifarkut: Mango, Stockmann Hki
Laivassa paluumatkalla sain hyvän mielen tax free -myymälän kassahenkilö Urmaksen osoittaessa erittäin hyvää pelisilmää. Matkakumppanini ostaa täräytti sen verran reilusti, että sai kaksi risteilyvoucheria ja lisäksi D&G -tuoksusta hän sai valita joko rantapallon tai pareon välillä. Valinta osui palloon ja minä totesin, että sinuna olisin ehkä ottanut tuon pareon.. Noh, Urmas rahasti minunkin ostokseni ja työnsi pareon ostosteni joukkoon kauniisti hymyillen. Kiitos Urmas, ihan puna nousi poskille ja hyvä päivä oli entistäkin parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!