sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Huippuviikko

Olipas kerrassaan mukava tää kulunut viikko: tanssia, töitä, leffoja ja sopivasti shoppailua! Perjantaina aamukahvilla Esulin kanssa istuessani sain jälleen vinkin, josta otin vaarin eli kävin ostamassa itselleni uuden Marc Jacobsin kaulakorun. On kuulemma ihan mun näköinen. Edellisessä postauksessa mainitsemani sisustusjuttu on myös nytkähtänyt hieman eteenpäin, joten ehkäpä tässä vielä siitäkin vallan kuvamateriaalin kanssa kirjoittelen.. 
Perjantaina oli jälleen ryhmätreenit ja kivaa oli, ja muiden kiiruhdettua hieman etuajassa ratikkaan jäin vielä itsekseni hetkeksi koputtelemaan viikkotuntien  tuoreimmat kuviot mieleen. Lauantaina aamupäivällä kävin kiikuttamassa neljä paria kenkiä suutariin fiksattavaksi. Kolme paria oli flamencokenkiä ja yhdet olivat työkäyttöön sopivat mustat hapsuavokkaat, jotka hautautuivat erään baari-illan jälkeen vaatehuoneen uumeniin - olen käyttänyt niitä viimeksi siis vuonna 2007 Jennijee-Jeke-Heekkuheen kanssa Apollossa tanssiessamme. Muistan ihmetelleeni, miksi toisen jalan askel tuntuu niin liukkaalta ja kengästähän oli irronnut korkolappu illan armottoman jorauksen aikana. Noh, suutarin mukaan kengät ovat muuten hyvässä kunnossa, joten ehkä niistä tosiaan on vielä ainakin töissä iloa. Suutarireissun jälkeen poikkesin Flamenco Shopissa kevään esityksen mekkojen sovituksessa ja kuvassa olevan vihreän sain pikaisen fiksauksen jälkeen mukaan viikkotunneilla porukoille esiteltäväksi. Mustan mekon tilasin samanlaisella venepääntiellä ekstraksi (kun ei voi tietää, tarviiko sellaista joskus jatkossa..) ja fuksianpunainen v-aukolla tulee toiseen uuteen biisiimme toukokuun esityksessä päälle. Priimaa pukkaa, ja vaikka nyt tiedän kuulostavani 50-luvun kotirouvalta, niin kyllä hyvä suutari ja ompelija ovat aivan kullanarvoiset!
Punavuoresta kävelin ihanaisessa kevätsäässä keskustan Stockalle, missä kahvittelin työkaverini kanssa ja vaihdettiin siinä kuulumiset, kun ei ole vähään aikaan nähty. Samalla bongasin sitten kivat mustat kiiltonahkaiset Wondersin ballerinat, työkengiksi nekin päätyvät, kun edelliset jouduin joulun alla heittämään roskiin ihan pikkuisen kuluneina. Kotiin kaupungilta päästyäni skypettelin äidille ja Espanjan kummitädille, ja johan taas matkoille tekisi mieli! Kun nyt töissä saadaan kesälomista varmistus, niin taidan ruveta lentoja buukkailemaan.. Kultapoikaa olen yrittänyt saada kesälomareissulle mukaan ja ilmeisesti hän saattaisi jopa kaveriksi olla lähdössä.

Tänäänkin oli eri hieno keli, joten kävelin kotoa Tennariin ja kävin katsomassa Marvelin uusimman actionpläjäyksen eli Deadpoolin. Mää oon vissiin pahan kerran mummoutumassa, kun ei minuun homma oikein uponnut, vaikka pariin otteeseen ääneen naurahdinkin (yksin, muille katsojille ei vissiin esim. Meredith Baxter Birney tainnut ollut tuttu eli mä todellakin alan olla vanha...). 

Kotoa löytyi vielä syömätöntä suklaata, mutta tilanne korjattiin pikaisesti. En muuten suosittele kenellekään tuon Fazerin uuden Travel -sarjan vadelma-lakritsasuklaata, jota Esuli toi mulle akuuttiin makean nälkään - syömättä jäi minulta ja jouduin kiikuttamaan avatun levyn töissä naapurihuoneeseen. Oli hieman liian omituinen yhdistelmä. Ruisleipä, tomaatti ja kermajuusto sitä vastoin toimii aina, iltapalana erityisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!