keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Arkivapaan antia

Mulle sattui vapaapäivä keskelle viikkoa ja sehän on jännä, miten vapaa esim. näin juurikin keskiviikkona tuntuu aina hieman erilaiselta kuin viikonloppuna. Yritän nousta suht normaaliin aikaan vapaillakin, niin myös tänään ja ekana piti ruveta kahvin keittoon. Nyt on jälleen alkanut kahvi jälleen maistua, joten flunssa on vissiin kadonnut. Hesarin lukemisen jälkeen mietiskelin, pitäisikö lähteä kaupungille ja läksinkin, leffaan nimittäin. Pariin otteeseen olen yrittänyt päästä katsomaan Leonardo DiCaprion ja Tom Hardyn tähdittämän Revenantin, mutta laiskuuttani on jäänyt ainakin kahdesti varattu lippu lunastamatta. No, nyt menin ja hieman kadutti, että tuli tämä leffa valittua - en siis isommin tykännyt, en vaikka Oscaria tästä Leolle olisivat vihdoin antamassa. Liikaa kostonhimoa ja verta, Tom Hardy oli kyllä hyvä inhottavan Fitzgeraldin roolissa.
Ikuisuusprojektini etenee pienin askelin kohti suurempia linjoja eli eilen ostin kynttilätuikkuja varten mielestäni oikein oivallisen lasipurnukan. Ehkä kohta saan hommattua sen kirjahyllynkin... ihan kiva ois saada kirjat ja levyt vintiltä sisälle ja ihan käyttöön. Onhan mulla mielen päällä myös yksi sisustamiseen liittyvä ideakin, mutta katsotaan nyt, viitsinkö/osaanko/onko mulla aikaa laittaa se täytäntöön.
Viime viikolla täydensin hieman kosmetiikkavarastojani ja huomasin taas, miten olen jäänyt koukkuun Lumenen tiettyihin tuotteisiin. Irtopuuteri on loistava ja Longwear Blur Foundation ihan paras meikkivoide, mitä olen ikinä käyttänyt - ei ole liian paksu, mutta peittää kuitenkin tarpeeksi mun poskien rosaceasta johtuvaa punakkuutta. Pumppupullossa on olemassa hieman ohuempi versio, josta myös tykkään ja käytän arkena. Pitää vie erikseen mainita Lumenen silmämeikinpuhdistusaine, jota hamstraan aina kun edullisesti saa, se saattaa nimittäin välillä olla loppukin! Mun ostokset maksoivat sen verran, että sain kaupan päälle kivansävyisen poskipunan + siveltimen, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testaamaan. Mullahan on vielä Malagasta ostettu Kikon poskipuna, jonka yritän saada tässä ensin kulumaan loppuun. Melko riittoisaa tavaraa.. 

Flamencoakin on tanssittu ja vaikka tänään olo ei ollut mitä parhain (söin lounaan leffassa käynnin takia ihan liian myöhään), treeni sujui oikein mallikkaasti molemmilla tämänpäiväisillä tunneilla. Porukkaa oli talvilomien ja Jerezin festareiden takia paikalla noin puolet normaalista, mistä toisaalta oli hyötyäkin, kun mahtui kunnolla liikkumaan salissa ja myös kuuli koputukset paremmin. Joonaksen Orange alkaa kääntyä loppupuolelle ja sitä kun vetää muutaman kerran täpöllä putkeen, on kuin ois juossut noin 20 satasen vetoa, eikä tientoskaan ihan liian iisiä tavaraa ole, vaikka tempoltaan rauhallisempi onkin. Kolmen tunnin jälkeen tietää kyllä tanssineensa, ainakin jos on tehnyt hommia täysillä. Nyt työn alla olevista biiseistä kuitenkin ehkä eniten tykkään maanantain zapateadosta, jossa siinäkin on jalkaa vaikka muille jakaa. Koreografia ja Joonaksen biisi ovat kyllä niin synergiassa keskenään, ja sitä on on ihan ilo tanssia. Kiva päästä esiintymään toukokuussa, vaikka viime yönä näin ihan kamalaa painajaista, missä mulla oli lavalle mennessä väärä hame ja rintsikat (esityksen viiden biisin välissä luvassa myös kahdet rintaliivien ja kenkien vaihdot!!) ja kengätkin hukassa. Ehkä täytyy noita vaihtojakin jossain välissä ihan reenaamalla reenata..

1 kommentti:

  1. Millos se toukokuun esitys tarkemmin on? Tietoja, tietoja niin saatat saada mut yleisöön :) Vai puhuttiinko me jo tästä? Huuh :)

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!