torstai 4. helmikuuta 2016

Kakkua, kukkia, kenkiä

Vaikka varsinaiselta influenssalta olenkin toistaiseksi välttynyt, olo on ollut vähän tukkoinen ja Nessu-paketti alati käden ulottuvilla. Kivaa on silti ollut, töissäkään ei mitään erityistä kiirettä ja olen ehtinyt mielipuuhaani eli meidän intrasivujen viilaamiseen ja sisällön tuottamiseen. Tiistaina oltiin isommalla porukalla kakkukahveilla saamassa ansiomerkkejä palvelusvuosista - en voi uskoa, että oon ollut samassa firmassa töissä jo 20 vuotta! Kakku maistui, kahvi ei niinkään, mutta se saattaa kyllä johtua siitä, etten ole juonut kahvia loppiaisen jälkeen kuin ehkä viisi kuppia kaiken kaikkiaan. Ei vain ole tehnyt mieli. 
Hömelöstä olosta huolimatta piti käydä tanssahtamassa viikkotunneilla, kun ensi viikolla on niistä taukoa flamencofestareiden tiiviskurssin vuoksi. Hyvä niin, sillä mentiin kaikkia biisejä hiukan eteenpäin, ai että mä tykkään! Jopa keskiviikon edistyneet2-ryhmän tientos alkaa miellyttää mun korvaa, vaikken alkuun La Tremenditan kappaleesta juuri perustanut. Lauantaina on jälleen ryhmätreenit esitystä varten, ja illalla festareiden avajaisklubi Kansallisteatterin Lavaklubilla. Sinnehän on mentävä, varsinkin kun sain flamencoyhdistyksen lehden Letran hommien ansiosta vapaalipun. Illan päälle saattaisi olla vielä muutakin mukavaa tiedossa, sikäli kun asiat etenevät toivomallani tavalla.
Sain tänään ostettua sisätyynyt ostamiini Pentikin tyynynpäällisiin. Intouduin tästä niin, että hetkellisestä mielenhäiriössä raahasin kolme painavaa muuttolaatikkoa vinttiin ja imuroin, vaikka töistä lähtiessä mielessä oli vain varpaankynsien lakkaus ja suklaan syöminen. Kyllä mäkin joskus näköjään osaan kunnostautua. Kurkkasin myös vaatehuoneen kenkälaatikoihin ja kävin miettimään, raaskisinko luopua muutamista korkeakorkoisista sandaaleista, joita en vuosiin ole käyttänyt. Ihan vielä en raaskinut ja oishan siellä vaatehuoneesta muutenkin läpikäymistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!