perjantai 10. tammikuuta 2014

MTSNEH

Niinhän siinä kävi, että lumisade tuli ja lämpötila hulahti kymmenen astetta pakkasen puolelle. 

Kävin seuraamassa Kultapojan G-junnujoukkueen harkkapelin (kaksi maalia ja hieno tuuletus, iskä ja kummitäti saivat myös vilkutuksen vaihtoaitiosta) ja hallilla istumisen jälkeen sauna ja takkatulen lämpö olivat eri jees. Jäin yöksi ja aamulla laitettiin poika kouluun, minkä jälkeen käytiin Affen kanssa vähän kaupungilla ja K-kaupassa kakkukahveilla. Sain sitten kyydin pieniä poikia hoitamaan. Hyvinhän meillä taas meni ja Mehmeli sai palan suklaata, kun oli niin kiltti. Ihan hellyyttävää katsoa, kun pojat halailevat ja suukottelevat toisiaan ja rakentelevat Joulupukin tuomilla Lego-palikoilla. Mehmeli myös tanssii yksin vierashuoneessa. Joskus sinne saa mennä kaveriksi, useimmiten ei. Alkuviikosta lempibiisi oli David Bowien Let's Dance, tänään Fashion.

Huomenna on bileet Nötterön 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Toin Lontoosta lahjaksi tuollaisen farkut/trikoopaita-setin, toivottavasti kelpaa pojalle, ite ainakin tykkään. Longi oli ripustanut Arsun lipun vierashuoneen seinälle ja myös nuorempi poika näyttää jo seuran värit tunnistavan. Ted Bakerin kännykkäkotelon hain tänään alennusmyynnistä, kun olin sitä jo viikkoja silmäillyt ja käynyt hipelöimässä. Mä tykkään siitäkin <3.

(Otsikkohan viittaa siis Juha Tapion biisiin Mä tykkään susta niin että halkeen, jota isot lapset lauloivat viime viime viikolla auton takapenkillä matkalla jäähallille. Viime keväänä samoissa yhteyksissä kaikui Huuda huuda ilosta, huuda huuda vapaudesta ja huuda huuda onnesta.. Ai että mä tykkään noista kaikista mukuloista!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!