keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Frozen

Sunnuntaina ennen etelään paluutani käytiin isompien lasten kanssa katsomassa piirrosleffa Frozen ja aiheeseen sopien pakkaset tulivat, mutta onneksi jäätävä tuuli ei ainakaan vielä ole isommin vaivannut ja kerrospukeutumisella olen pärjännyt. Ihme räkätauti kuitenkin palasi viime viikolla ja sisätiloissa on palelluttanut niin vietävästi. Kahden peiton, neljän tyynyn ja kolmen sukkaparin turvin pistän nukkumaan sen jälkeen, kun olen rasvannut punaiseksi niistetyn nenänaluseni Elizabeth Ardenin Eight Hour Creamilla eli taikavoiteella. Sehän käy lähes mihin vain, muttei syötäväksi sentään. Vanhaa kunnon Niveaakin on tullut käytettyä, kun tavallisesti käyttämäni kasvovoide ei tunnu näin talvella riittävän.

Eilen jäi vuolaan nuhailun takia vuoden ekat treenit siis väliin ja olin pidempään töissä posteja purkamassa, mutta huomenna olisi tarkoitus vihdoin päästä salille; nyt keväällä teemme tanssiopiston edistyneiden ryhmässä koreografian bata de colalle. Joskohan pian lakkaisivat joulutauon aikana hivenen tiukahkoiksi käyneet housut puristamasta..?

Nyt pitäisi vihdoin myös olla yhteydessä erääseen sevillalaiseen flamencokouluun, kun laiskuuttani homma on jäänyt pahasti vaiheeseen.. Ehkä huomenna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!