maanantai 29. huhtikuuta 2013

Melkein unohtui..

Eilen leffassa näytettiin traileri Christopher Nolanin tuottamasta Teräsmies-elokuvasta, joka tietenkin pitää nähdä. Pääosassa Henry Cavill, joka oli mukana myös Tudors-sarjassa Charles Brandonin roolissa. Miksiköhän en muuten koskaan katsonut sarjaa loppuun? Juu en niin kovasti tykkää Jonathan Rhys Meyersista.

Man of Steel
Jääkiekon MM-kisatkin tässä lähestyvät uhkaavasti ja vaikka Suomen joukkueelta en minkäänlaista menestystä odotakaan, aion olla mukana kinkereissä, koska Hjalliksen halli on tuossa kävelymatkan päässä. En vaan tokikaan Suomen peleissä pienen ihmisen hiljaisena protestina Leijona-otteluiden lippujen hinnoille. Ostin siis kolme lippua toimitusmaksuineenkin yhteensä vain satasen pintaan ja käyn seuraamassa USA:n pelit Latviaa, Ranskaa ja Saksaa vastaan. Saksa-pelin lippu alakatsomoon maksoi törkeät 12,50€.... 

Muutakin jännää ja mukavaa on tällä viikolla luvassa: Veljeni Longi perheineen tulee tsadiin ja näen Tähtipojan ja kummipoikani Nötterön pitkästä aikaa - toivottavasti pojat eivät vierasta harvemmin nähtyä tätsyä, sehän olisi melkein itkun paikka taas. Lisäksi lauantaina on tanssiopiston oppilasnäytös ja jännitysmomentit kohillaan.. Onneksi viime viikolla vedettiin yksi ylimääräinen treeni pienemmällä porukalla (viikon treenisaldo siis melkein 9 tuntia!), joten kyllä kaikki varmaan sujuu hyvin, kunhan saadaan perjantain läpimenoharkassa paikat tarkistettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!