sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jälleen yksi viikko takana

Lauantaina heräilin jo seitsemän jälkeen ja puolenpäivän mennessä olin imuroinut, pessyt lattiat ja vessan, käyttänyt matot ulkona, kävellyt tunnin lenkin ja käynyt kaupassa! Good for me! 


Takaisin kotiin päästyäni silittelin lakanoita kuunnellen Hurtsin uutta levyä. Heppuja olisi kyllä kiva nähdä Suomessa muutenkin kuin telkkarissa, kun Ruisrockiin en aio raahautua edes heidän takiaan. Bändin uusi video Blind sai mut googlailemaan, kun mietin että onpas Theon silmä saatu maskeerattua aidon näköisesti. Kyseessä olikin sitten ollut ihan oikea tapaturma, jossa hän olisi voinut menettää koko silmän. 


Illalla katsoin jääkiekkoa (nyt kun Kärpät ei ole enää mukana, toivoisin etteivät JYP ja Lukko pelaa kullasta - ja toinen jo ulkona!) sekä Pakko tanssia -semifinaalia. Ensi viikolla olenkin itse paikan päällä suoran lähetyksen kuvauksissa, sillä lähdemme kuin lähdemmekin muutaman tanssikaverin kanssa kannustamaan flamencoryhmä Machinan finaliin! Juuri ennen nukkumaan rupeamista luin vähän uusinta Kepleriä - ei ehkä ihan fiksua, sen verran hyytävä tarina jälleen kyseessä, Joona Linna sarjamurhaajan perässä. Onneksi ei tullut uniin asti. Siellä oli ihan eri mies :)


Tänään olisi taas kiva ulkoilukeli, muttei ehdi, pitää mennä töihin. Ensi viikolla jotain ihan hullua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!