keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Sevilla-muisteloita

Jos sitä nyt tammikuun kylmien viimojen keskeltä muistelisi vielä kesää ja Sevillan lämpöä hiukan.. ai että tekisi mieli sinne taas takaisin. Ehdottomia lempparipaikkoja Sevillassa on kaksi eli flamencotalo Casa de la Memoria sekä arabialainen kylpylä Aire de Sevilla. Olin siis jo etukäteen tarkistanut casan ohjelman, mistä tälle reissulle ei oikein muuta mielenkiintoista silmään osunut kuin aivan ihana Oscar de los Reyes, jonka kavereina tällä kertaa olivat Saray de los Reyes (ei varmuutta siitä, ovatko miten sukua), Jesus Gorbacho (Sarayn mies) sekä kitarassa Jordi Flores. Tutussa kulman jätskibaarissa mutkan käyneenä olin jonossa ensimmäinen ja pääsin salin parhaalle taemman katsomorivin keskipaikalle. Kyllä mua taas vallan nauratti, kun toiset ovat vaan niin hyviä ja kiva oli myös huomata, miten tässä vaiheessa flamencoharrastusta osaa tunnistaa palojen lisäksi jo biisien rakenteita ja tietää odottaa tiettyjä juttuja tiettyihin paikkoihin. Jos on Sevillaan asiaa, kannattaa siis ehdottomasti vierailla calle Cunalla sijaitsevassa casassa.



Seuraavana päivänä olikin sitten vuorossa kauan odotettu kylpylävierailu, jonka olin säätiedotusten perusteella täsmäsuunnitellut reissun pilvisimmälle päivälle, ettei mene yhtään aurinkoa hukkaan. Olin varannut itselleni ajan aamupäivälle, jolloin odotettavissa ei yleensä ole hirvittävää ruuhkaa, ja lisäksi ajattelin hemmotella itseäni rentouttavalla hieronnalla. Itse paikkahan on mitä hurmaavin ja viime vierailuni jälkeen sitä oli hieman uudistettukin; en ensin meinannut löytää höyrysaunaa, kun se oli eri paikassa kuin aiemmin.. Hieronta oli aiiiivan ihana ja jälkikäteen mietin, että olisi voinut rykäistä vaikka ihan tunninkin setin. Käsittelyn jälkeen minua oli kylpytakin kanssa vastassa tyttö, joka saatteli minut hissillä katolle, jonne oli rakennettu mahtavalla näköalalla varustettu virkistyspiste; siellä olisi voinut oikein drinksun kanssa näkymästä kaupungin kattojen yli katedraalille asti. Jos tilaa olisi ollut, olisi tuolla voinut pidempäänkin istua, mutta palasin takaisin sisälle kiertelemään eri tiloja. Ah suola-allas ja kylmä-kuuma -altaat... 
Uudessa mekossa kylpylän aulassa odottelua
 
Kylpyläkäynnin jälkeen lömpsöttelin rauhassa takaisin hotellille päin ja iltapäivä sujui sitten vallan lungeissa merkeissä poolilla lueskellen. Loppuviikkoa kohti porukka ja sitä myöten myös oli hieman meteli vähentynyt, joten mikäs siellä lötkötellessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!