maanantai 19. syyskuuta 2016

Silmäpöö

Perusmeininki jatkuu eli töitä ja flamencoa sopivassa suhteessa on kalenterissani. Maanantaina käväisin katsomassa kotimaista liigatason jalkapalloa ihan paikan päällä, kun tuin työkaverin pojan junnujoukkuetta ostamalla lipun HJK:n matsiin. Ilta oli vielä lämmin, joten kiva oli katsomossa istua - tällä kerta ilman nakkimukia. Mitään suuria intohimoja ei tuo jalkapallo minussa herätä, joten ei ollut väliä, vaikka HJK yllättäen hävisi. Perjantaina oli onnen aamu, kun SM-liigan kausi vihdoin alkoi. Juhlistin töissä päivää ostamalla Herkusta kääretortun, josta kaveritkin saivat nauttia palaset. Postasin kuvan myös Twitteriin ja sain Nelonen Pro:lta peukut kommentteineen, kun olin niin sanotusti asian ytimessä :)
Onnen aamun aamupalalla
Töiden jälkeen tein vielä pienet ex tempore -ostokset kauppakeskus Itiksen alesta, kosmetiikkaa taas löytyi kylppärin kaappiin. Isadoran luomiväripaletissa on ihanan neutraalit sävyt, mutten vielä (syystä joka näkyy alimm. kuvassa) ole brunaa luomiin sutinut. Bodyshopista löytyi jättikokoiset moringa-tuoksuiset suihkugeeli ja vartalovoi, joita olen jo aiemmin käyttänyt ja tykännyt kovasti

Lauantaina oli metka päivä, kun eteiseeni asennettiin uusi naulakko. Ongelmana vanhojen kanssa on ollut siinä, että seinän matskussa on jotain hämminkiä, eikä ruuvikiinnitys ole pysynyt kunnolla kiinni, ja naulakko on valunut ihan vinoon. Eri vaihtoehdoista päädyttiin lopulta Ikean seinäkiskosysteemiin, jossa tangon lisäksi on muutama hylly koritavaralle. Onneksi mun ei itse tarvinnut säätää ja porailla (istuin sohvalla, katsoin pesäpalloa ja tankkasin treenejä varten), vaan pääsin katsastamaan sitten valmiin lopputuloksen. Ei siitä nyt ihan täydellista tullut, mutta ajaa asiansa kuitenkin. 
Asukuvia eli hissiselfiet viikolta
Torstai-iltana huomasin, että vanha tuttavani sugillaatio oli vaihteeksi taas iskenyt, vaikka olikin silloin vielä hieman piilossa vasemman silmän alaluomen alla. Lauantaina herätessä silmä oli jo kipeäkin ja purkauma oli levittäynyt näkyviin. Ei tässä muu auta kuin kärsiä kanssaihmisiä silmäpööllä säikäytellen.
Silmäpöö lauantaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!