maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sepä siinä!

Olipas taas duuniporukan kevätristeilyn aika ja matkasimme uudistuneella Viikkarin Gabriellalla Tukholmaan. Reissu oli telakalta paluun jälkeen vasta toinen, eikä ihan kaikki ollut laivalla vielä valmista - mm. sauna oli pois käytöstä, mikä oli seurueen herrahenkilöille valtaisa pettymys. Ravintoloita oli uusittu, mutta vaikka tapasbaari ja Ella's olivat lopettaneet, onneksi löytyi syötävää kaltaiselleni puolipitsikurkulle. 
Menomatkalla kokeilimme Grill-ravintolaa, vaikka mieli kyllä teki pizzaa. Sitä ei laivalta saanut, joten kallistuttiin hampurilaisiin. Mulla oli melkoinen nälkä, mutta ehdinpä napata kuvankin annoksesta, ennen kuin se katosi parempiin suihin. Olipa herkullista, ranskalaiset myös ja kaverille maistui kasvisversio mainiosti. 
Grillin katosta
Sää ei tällä kertaa valitettavasti suosinut eli oli hieman viileää ja välillä sateli vallan räntää. Yritimme suunnistaa kaupungilla niin, että päästiin aina säännöllisin väliajoin sisälle lämmittelemään ja hyvää niin. Askelmittarin mukaan päivän aikana käveltiin yli 12 kilometriä eli reippaita oltiin kyllä! Pizzaa teki edelleen mieli ja kun sain kaverit ylipuhuttua vanhankaupungin Sally's-ravintolaan, sieltähän löytyi tähän ongelmaan oiva ratkaisu ja saatiin massut täyteen.  Laivalle palattuamme ei nälkä ihan heti yllättänyt, vaan pitäydyimme juomapuolella. Living Roomissa ystävällinen tarjoilija teki minulle molempina iltoina todella maistuvan alkoholittoman inkivääri-trinksun muiden maistellessa erilaisia holillisia vaihtoehtoja. Illan päälle piti kuitenkin käydä vielä iltapalalla vetämässä ennen unille menoa pienet suolapalat. Kyllä uni sitten paluumatkalla maistui, ei haitannut vaikka pikkuisen oli ilmeisesti keinuttanut.
Mun inkivääritrinksu oikealla


2 kommenttia:

  1. Puolipitsikurkku :D Nevö hööd!

    VastaaPoista
  2. Mulla on yksi hieman ruokarajoitteinen kamu => pitsikurkku. Mun tilanne ei ole vielä ihan niin paha..

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!