perjantai 15. huhtikuuta 2016

Huppistakeikkaa

Pikkuisen on taas haipakkaa pitänyt, pääsiäinen meni ja näköjään koko maaliskuukin vielä ihan tuosta noin vain. Töissä on ollut kaikkea hauskaa eli mm. tipuja vieraisilla sekä värityskisa, johon unohdin osallistua.. Viikkotreenit ovat edenneet siihen pisteeseen, että sekä työnimi Orange että zapateado on saatu valmiiksi, nyt enää hinkataan.

 
Ässä-fani vinkkasi mulle valkosuklaa-Twixeistä, joita täytyi ihan vallan asiasta tehden käydä naapurikaupasta hakemassa ja makuhan oli ihan ok, vaikka täytyy myöntää, että normi-Twix on vielä parempaa. 

Mun kummipoika Kultapoika on ollut aivan ihana ja lähetellyt kuvia kotoa, missä talon ovat valloittaneet todella suloiset uudet kissanpennut Kerttu ja Vili. Mahtiuros Ässä joutui aiemmin keväällä piikille ja ai kamala, kun täti-ihminen pillitti saatuaan Kultapojalta surullisen viestin "täällä on aika tyhjää ilman Ässää". Noh, nyt on vilskettä ja vilinää kahden kisulin kanssa, ja ilmeisesti myös veljeni Affe on tilanteen kanssa sinut, vaikka muka enemmän koiraihminen onkin. 
Vähän väsähtänyt Vili (kuva: Kultapoika)
Maaliskuun viimeisenä tiistaina ehdittiin Ässä-fanin kanssa käydä myös Tavastialla, missä loppuunmyyty keikka juhlisti tammikuussa menehtynyttä muusikko Zarkus Poussaa. Olipas vallan hienot ja kaiken surunkin keskellä iloiset iltamat, upeita muusikoita ja tarinoita matkan varrelta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!