lauantai 16. huhtikuuta 2016

Putkessa

Pari kertaa vuodessa on töissä sellaiset viikot, että oksat pois - yhdeksän päivän työputki on tätä nykyä onneksi maksimi. Ennen putken alkua mulla oli ihanasti pitkä la-ma vapaa, joka sekin kyllä meni vähän muuten kuin levätessä. Harvoin nykyään viikonloppuisinkaan nukun kahdeksaa pidempään ja niinhän siinä sunnuntaina kävi, heräsin klo 7, pesin viisi koneellista pyykkiä, siivosin ja tiskasin, vaihdoin puhtaat lakanat ja vedin itsekseni peñalla tunnin putkeen pelkkää läpimenoa. Hyvä minä!
Viime viikolla tuli työtunteja kasaan rapiat 50, siihen päälle vielä kahdet viikkotreenit sekä perjantaina kolmen tunnin ryhmätreenit, joissa Katja oli mukana tsekkaamassa, mihin kuntoon olemme vanhat koreografiat kevään aikana saaneet. Hinkattavaa hän vielä löysikin, pääasiassa siksi, ettemme ole tainneet kertaakaan saada kaikkia biisejä treenattua niin, että kaikki tanssijat olisivat samaan aikaan paikalla - jouduimme vielä etsimään tammikuussa kalenteriin buukattujen kertojen lisäksi ylimääräisen ryhmätreenin, jotta saadaan vielä ennen kenraalia yhdet ehjät treenit tarantoon ja farrucaan. Aikaiset aamuherätykset eivät ihan jihuu-huutoja minusta irrota, mutta yllättävän kivuttomasti viikko kuitenkin meni.
Taksissa klo 5.15
Hulluilta Päiviltä ostin tuttuun tapaan peruspäikkärituotteet sekä Finnkinon leffalippuja, mutta piipahdin myös Herkussa ostamassa mm. halloumia ja italialaisia luomuleikkeleitä, jotka ovat ah niin herkullisia. Siinä sivussa ostoskoriin löytyi myös haamumunkkipaketti, namnam ja mums vaan.
Kiireiseen työviikkoon piti vielä tunkea yksi iltameno eli kävin katsomassa ope-tuttujen Elina Lehtolan, Laura Rintamäen ja Anne Riikola-Sarkkilan + muusikkoryhmän esityksen Imperfecto. Paikkana oli Teatteri Toivo Telakkarannassa, oikein sopiva tällaiselle esitykselle. Tykkäsin kovasti koko konseptista ja on aina yhtä suuri yllätys ja ilo kuulla kitaristi Juho Koskimiehen laulua - sitä voisi kuunnella kyllä useamminkin. Pidin myös Anna Murtolan laulusta; tuntuu että hän on vuosien varrella kehittynyt ihan huimasti vaikeassa canten lajissa!

Ihanhan sitä toisten tanssia katsoessa taas jännää rupesi pukkaamaan, kun ei omaan esitykseen ole kohta enää kuukauttakaan! Katja Lundén Companyn Flamencon ilta on siis tulossa perjantaina 20.5. klo 19, paikka on Kanneltalo ja liput tilaisuuteen myy Ticketmaster Suomi. Tulukaahan paikalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!