keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Keep calm and go to London!

Ja  ihan taas useampi viikko on ehtinyt kulua sitten viime päivityksen. Töissä on riittänyt puuhaa ja olinhan mä kolme päivää lomalla, tosin yhtenä päivänä piipahdin reilun tunnin töissä tarkistamassa pari juttua. Flamencon viikkotreenit ovat alkaneet ja ma-ke -illat menevät hyvinkin tiiviisti flamencoyhdistyksen salilla riehuessa. Viime viikonloppuna 44-tuntisen työviikon jälkeen oli vielä muutto kesäasunnolta takaisin kotikonnuille kantakaupunkiin. Onneksi kaikki sujui mallikkaasti siitäkin huolimatta, että hissi oli rikki ja muuttofirman pojat joutuivat kantamaan kaiken katutasosta 4. kerrokseen... itellä oli kyllä itku lähellä.
Löksöpöksyt ja porkkana-mascarponekuppikakku

Viimeisen kesälomaviikon puolittuminen työkiireiden takia ei juuri haitannut, kun pääsin pitkän viikonlopun viettoon Lontooseen. Kyllä oli kivaa yli vuoden odotuksen jälkeen! Perinteisesti suuntasin suoraan Heathrowlta Arsenaliin, missä ankaran tuumailun jälkeen tuli suoritettua tuliaisostokset pienille pojille. 

Tulkut
Isommillekin lapsille löytyi sopivat tuliaiset, itsestäni puhumattakaan.. Lisää tarinaa reissusta luvassa, jahka kerkiän kirjoitella. Stay tuned (jos siis sattuu kiinnostamaan)!

1 kommentti:

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!