perjantai 25. syyskuuta 2015

Täti mielipuuhassaan

Lauantaina aamu alkoi hotellin ravintolan englantilaisella aamiaisella, josta mulle papuja lukuun ottamatta kelpasi lähes kaikki. Miellyttävä tarjoilija johdatti mut ikkunapöytään, missä sain istuksia ihan itekseni. Pöydän telineestä, jossa oli sievissä pienissä purkeissa hunajaa ja useita eri sortteja marmeladia, löytyi uusi suosikki eli aprikoosimarmeladi, jollaista piti käydä nyt viikolla Herkusta hakemassa, paahtoleivän päällä toimii nimittäin niin hyvin. Tavoistani poiketen söin myös hedelmiä ja hieman marjojakin :)
Kun napa oli täynnä, jaksoin taas lähteä kaupungille sompailemaan ja tarkoitukseni oli käydä mm. Ted Bakerin myymälässä sekä Mayfairin puolella olevassa El Mundo Flamenco -liikkeessä, jossa nettisivujen mukaan piti olla kenkiä ja hameita. Matkalla käväisin Gapin liikkeessä, mistä lähti mukaan Pimpampulalle collegepaidat, ja Regent Streetin Ted Bakerilta löysin kauniskuosisen yhdistetyn kännykkäkotelo-lompakkosysteemin. Reitin varrelle osui yllättäen myös Victoria´s Secretin iso myymälä, jossa oli huonetolkulla tavaraa ja minäkin poistuin kassan kautta muutama salaisuus ostoskassissa.. Jos ei olisi ollut hieman kiirus jo eteenpäin, olisin jäänyt sinne kyllä pidemmäksikin aikaa. Hmm, seuraavalla kerralla sitten.
 
El Mundo Flamencoa etsiessäni kävelin kuuluisan Claridge´s -hotellin editse ja kuikuilin kaula pitkällä, olisiko hotellista kertoneessa tv-dokumentissakin esiintynyt ovimies työvuorossa - ei ollut. Flamencokauppakin löytyi, katutasossa myytiin kitaroita ja muita soittimia, ja vaatepuolikin siellä oli alakerrassa. Onneksi siellä ei ollut netissä bongaamaani mustakukkaista harmaata hametta, sillä hinnat olivat ihan sairaat - jopa 125 £ yhdestä hameesta! Kenkiä en uskaltanut ruveta edes kyselemään eli ne taidan jatkossakin hankkia Helsingin Flamencoshopista tai sitten Espanjasta, jos sieltä mun kokoa mahdollisilta tulevilta reissuilta löytyy.
 
Oxford Streetille nousin juurikin sopivasti Selfridgesin kohdalla ja siellä etukäteen suunniteltuna täsmäiskuna suuntasin kosmetiikkaosastolle Birchboxin pop up -ständille. Tuo Birchbox on ihan loistava konsepti tällaiselle hörhölle, joka on helppo ylipuhua ostamaan, vaikkakaan en ole ihan varma, kuulunko enää varsinaisesti kohderyhmään... Menet siis osastolle, missä on isoja pleksilaareja täynnä erilaisia näytekokoisia kosme-, vartalonhoito-, hius- yms. tuotteita, yhtä sorttia kussakin laarissa. Ota menukortin, jossa on viisi eri kategoriaa, joihin nämä tuotteet on jaettu ja ruksit sitten korttiin, mitä tuotteita haluat (meikkituotteita saa valkata 2 kpl, muita yhden). Saat myyjältä pussukan, joihin tuotteet keräät ja pussukka pakataan Birchboxin laatikkoon ja voilá, sulla on kaunis paketti, josta voit iloita itse tai antaa sen sellaisenaan lahjaksi. Tämä kaikki 15 punnan hintaan, tuotteet vaihtuvat vähintään kerran kuussa.  
Ostoksia ja hotellin komplimentit, joita en ehtinyt lukea :(

Mun Birchboxin sisältö ja Ted-kokoelmani uusin kaunotar
Johan sitä tuollaisen kävelyn ja kaupungilla kiertelyn jälkeen väsytti, joten ei kun takaisin hotellille hetkeksi pötköttämään - ja tää tarina jatkuu taas joku päivä..


2 kommenttia:

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!