tiistai 4. elokuuta 2015

Elokuuta jo..

Ehtipä heinäkuu taittua elokuuksi ja viimeinen viikko sujui erittäin poikkeuksellisissa merkeissä eli lomalla Helsingissä. Sää oli suuri pettymys, niin olisin aurinkoa toivonut; olin jo ajatellut löhöäväni Bertie Woosterin ja Jeevesin seurassa uimastadionilla, mutta suurimmaksi osaksi löhöilinkin ihan sisätiloissa kesäasunnolla. En kyllä juuri alkua pidemmälle kirjankaan parissa päässyt, kun puuhastelin kaikkea muuta pyykinpesusta ja kauppareissuista lähtien.
Muutaman vuoden takainen alelöytö Akateemisesta - such fun!
Jääkaappi oli ihan tyhjillään Oulun reissun jäljiltä ja kun siellä tuli hieman herkuteltua, olen yrittänyt pikku hiljaa päästä orastavasta kesäkessistä eroon syömällä hieman terveellisemmin. Salaattia ja jopa kaurapuuroa, josta jo luulin saaneeni opiskeluaikoina yliannostuksen... No, myönnetään, että on tullut vedettyä pari pakastepizzaakin telkkaria katsellessa. Maanantaina kävin vihdoin katsomassa Amy Winehousesta kertovan kehutun dokumentin, minkä jälkeen ei juuri huvittanut jäädä kaupungille pyörimään, vaan läksin kotiin lievästi alakuloisena. Kannattaa katsoa tuo elokuva; oli hyvä, vaikkakin sangen surullinen (salissa pillitettiin siis).

Kyllä kelpaa voisilmän kanssa
Tiistaina sain mielenkiintoisen puhelinsoiton, jonka seurauksena istuin keskiviikkona erään toimittajan kanssa Hakaniemessä päiväkahvilla. Tulos on tulossa julki joskus syksyllä peräti kuvankin kanssa. Ehkä uskallan myöhemmin kertoa tarkemmin mistä on kysymys. Päivä oli muutenkin mukava; oli vaihteeksi lämmintä (toki kun ehdin kesäasunnolle ja sain bikinit vaihdettua ylle, aurinko meni suuren pilven taa) ja poikkesin kotimatkalla torin kautta. Ostin itselleni vähän kotimaisia mansikoita, joita oli kiva popsia sekä paljaaltaan että jätskin ja suklaakastikkeen kera.
Perjantaina satoi vettä niin paljon, että mietin jo kumppareiden metsästystä vintiltä ennen kuin lähdin tapaamaan pitkästä aikaa kummipoikani Petskun äitiä kaupungilla kuljailun merkeissä. Mulla oli taas herkuttelut mielessä, joten mentiin vanhaan kunnon Santa Fe´hen nachoille, joista ei ole kuvaa, koska katosivat parempiin suihin niin nopsaan.

Kävin viikolla myös kahtena päivänä treenaamassa flamencoyhdistyksen salilla omin päineni hikeen asti, jotta ensi viikon Mariana Colladon tiiviskurssi ei ole ihan tappavaa tavaraa loman jälkeen. Tein mm. keväällä hinkattuja koputussarjoja solo compas -levyjen sekä omien palmasten (hehe, tauon jälkeen mahtavana vaikeaa!) tahtiin ja lisäksi näyttää vihdoin siltä, että Katjan alkukesän jaleos extremeños -tiivarin matsku alkaa nyt upota kaaliin.

Sunnuntaisen treenin päälle polkaisin vielä serkkutytön kanssa meren rantaan Hernesaaren Birgittaan, missä tuulesta huolimatta sinniteltiin ulkona ja jutskailtiin tuoreimmat kuulumiset. Oli tosi kiva paikka, jonne taidan mennä joskus toiste uudemmankin kerran. Istuskelun jälkeen kierrettiin vielä Hietaniemen kautta ja kun Ninski lähti kotiin, jatkoin rannan maisemareittiä pitkin kesäasunnolle valmistautumaan maanantaiseen töihin paluuseen..

Ihania herkkuja tiski täynnä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!