perjantai 21. elokuuta 2015

Aurinko, Audrey ja Omar

Niin ihanastihan siinä kävi, että mahtava kesäinen sää jatkuu vieläkin ja kateellisena itse olen töissä, kun kaiffari Yohku saa nauttia lomaviikkonsa auringosta. Ennen tiistain iltavuoroa  menin uhkaukseni mukaisesti uimastadionille ja ehdin köllötellä siellä kolme tuntia. Normityöpäivän jälkeenkin kesäasunnon partsilla on tullut istuskeltua, sinnekin nimittäin paistaa noin iltakuuteen asti. Nahka ei siis enää väriltään muistuta pakastekalkkunaa :)

Alkuviikosta tuli Lontoosta postia, jota olin jännityksellä jo hieman odotellutkin. Seuraava gyldyyrireissu on hyvää vauhtia lähestymässä, ja mulla on liput hommattuna kolmeen näytelmään. Alkuvuodesta huomasin, että National Portrait Galleryyn tulee juuri sopivasti reissun puitteisiin mahtuva Audrey Hepburn -kuvien näyttely, johon suositeltiin lipun ostamista ennakkoon. Elokuu myytiin jo heinäkuussa loppuun ja kun sisään näyttelyyn pääsee vain tiettyyn kellonaikaan, on hyvä toimia ajoissa. Niinpä ostin lipun ekan reissupäivän iltapäivälle, ja näyttelystä onkin näppärä jatkaa kohti Strandilla sijaitsevaa Vaudeville-teatteria; siellä luvassa vuorostaan Hercule Poirot -näyttelijä David Suchet´n tähdittämä Oscar Wilden näytelmä The Importance Of Being Earnest.
Töissä on ollut parina päivänä kokouksia ja olenkin iltaisin ollut kotona vähän tööt. Flamencon viikkotunnit eivät ole vielä alkaneet, joten olen nauttinut Lemmen viemää -sarjan tiukoista käänteistä, ja eilen olin pitkästä aikaa skype-yhteydessä mummulassa hoidossa olleen Nötterön kanssa. Jäbä sormeili papan tietsikkaa niin, että sai mun kuvan näkymään kahtena ja voi että meitä nauratti! Toinen on niin mahdottoman suloinen ja hyväntuulinen. Illan päätteeksi nautin päälärillisen Omar-jäätelöä, joka maistui ah niin herkulliselta (ilman karkkisattumia olisi kyllä ollut vielä parempi)... Taiteiden yö jäi nyt kakkoseksi sohvalla köllöttelylle, vaikka olisihan kaupungilla riittänyt vaikka kuhinaa. Joskus toiste sitten.

2 kommenttia:

  1. Upea tuo ylin kuva, aivan mieletön! <3 Onko Omar jäde hyvää?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia :)
    Jätskistä kovasti tykkään ja tämäkin oli oikein hyvää! Näytti vaan Pätkiksen lailla tänään olevan lähikaupasta loppu. Piti tyytyä minttusuklaaseen..

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!