maanantai 11. toukokuuta 2015

Elämää muuttolaatikoiden keskellä

Niin vaan taas kuukausi on vaihtunut ja kevättä pukkaa toukokuun ollessa jo pitkällä. Työn ja treenaamisen (ehkä lisää hieman myöhemmin) ohessa olen yrittänyt välillä vaihtelevalla menestyksellä valmistella putkiremontin alta muuttoa ja hermo on välillä todella ollut kireällä. Vappukin meni pakatessa, mutta onneksi sain vanhan opiskelukaverin Iivarin apuun viemään osan tavaroista vuokraamaani varastotilaan. Vielä jää silti ihan tarpeeksi tavaraa muuttofirmankin roudattavaksi. Kaappeja siivotessa tein mielenkiintoisia löytöjä, mm. kaksi (?!?!) sauvasekoitinta, suoristusrauta, tyvikohotusrauta sekä Oulun Kärppien fanikortti kaudelta 1988-1989.

Vappuaaton iltapala 

Muutamat kasetit tallessa
Jääkiekon MM-kisoja (Jaromir, Juhis, Kepu, Donskoi, Peksi ja Juuse mun suosikit - toki täytyy myöntää, että uni on päässyt iltamatseissa varsin usein mut yllättämään) seuratessa pakkaaminen on kuitenkin jo pikku hiljaa edistynyt siihen malliin, että enää on jäljellä lähinnä käyttövaatteet ja -astiat. Kirjat ja suurin osa cd-levyistä ovat jo varastossa ja Kallion kirjaston kierrätyshyllyä olen täydentänyt kassi kerrallaan noin sadan niteen verran, hyvin näyttivät sieltä menevän. Runkopatjan olen omin pikkukätösin tunkenut seinän vierustalle säilytyspussiin, kun oli tarkoitus Iivarin kanssa kyytsätä sekin varastoon säilöön, mutta kun roudauspäivänä satoi reippaasti vettä, jäi se odottamaan oikeita muuttomiehiä. 
Hauskat annoslusikat
Pistin palasiksi sekä kirjahyllyn että eteisen lipaston ja myös tv-tasona toimineen kulmahyllyn ja huomasin, että huonekalujen hajottaminen on varsin terapeuttista  puuhaa ja olen siinä todella näppärä! Sisar oli viime viikolla jälleen työmatkalla stadissa ja oli messissä kantamassa kalujen palasia roskalavalle, mutta pihkura unohdin pyytää häntä irrottamaan valaisimet. Se tässä vielä hieman hirvittää, kun en aivan luota itseeni turvallisesti näpräämässä sokeripalajutskia katon rajassa..
Että tämmöttis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!