lauantai 30. toukokuuta 2015

Perinneristeily

Tulipas käytyä jälleen jo perinteeksi muodostuneella kevätristeilyllä, tällä kertaa Tukholmassa. Kihara-Esuli oli vahdannut säätiedotuksia ja lämpömittaria jo viime viikosta lähtien pukukoodin ´shortsit´ varalta, mutta oli kyllä reissussa ihan pitkissä lahkeissa. Lähtiessä istuttiin hetki Gabriellan kannella, mutta sitten alkoi käydä vilu ja olihan meillä buffet-ateriakin varattuna. Näillä reissuilla ei kyllä nälkä tai tylsyys yllätä, sen verran hervoton ryhmä on meillä kasassa.
Ei mun.
Ruokailun jälkeen käytiin hieman virkistäytymässä ja siirryttiin yökerhon puolelle, missä yksi kamuista tarjosi shampanjat 100-vuotisjuhlan merkeissä (kamuilla tulee siis tänä vuonna yhteenlasketusti satku täyteen). Mulle tuodussa lasissa oli kuitenkin ihan vaan ginger alea, kun ei tuo alkoholi enää silleen maistu. Bulgarialainen bändi siinä soitteli ja vaikken naispuolisesta solistista perustanutkaan, kävi varpaan alle siihen malliin, että päätin minäkin käydä jortsuilemassa. Ihan tarpeeksi tuli tanssittua, kun pohkeet tulivat kipeiksi.
Mun, muttei skumppaa..
Aamu perillä Tukholmissa oli hieman pilvinen, muttei kuitenkaan satanut. Naispuoliset kamut olivat päättäneet lähteä Abba-museeon, mutta mää menin Sbutlerin ja Kihara-Esulin kanssa bussilla suoraan City Terminaleniin. Käveltiin Kungsgatan päästä päähän ja poikettiin sitten Östermalmin puolella Sephorankin liikkeessä, mistä en poikkeuksellisesti ostanyt yhtään mitään. Sephorasta jatkettiin Moodiin, josta muutamat kivat näpsyt - kovin oli hauskan näköistä ja asiakkaitakin runsaasti liikkeellä.

 

Moodista suuntasin Desigualiin ja Victoria´s Secretsiin, kun Esulia ja Sbutleria alkoi NK:lla mun perässä laahautuminen kovasti janottaa ja yrittivät päästä ulkoilmatuopille Kungsträdgårdiin. Pienet salaisuudet tuli ostettua ja kun eivät tuoppia sit kuitenkaan juoneet, Gallerianin kautta suunnattiin Drottninggatanin Pickwickiin, kun olihan mullakin jo jano.

Aamiaispöydän neilikat
Kyllä maar tuli syötyä (yllättäen eritysesti mieleen jäi laivalla paluumatkalla vedetty pizza) ja kun seurakin oli mitä parhainta, tuli taas tanssittua ja naurettua sopivasti varastoon. Ensi kevättä odotellessa..


1 kommentti:

  1. No millonhan mää pääsisin Tukkisaareen.... Ai ihana kaupunki ja se saaristo kun laiva lipuu satamaan <3

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!