lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vapaaputki

Eilen sain muutamankin jutun hoidettua töissä loppuun ja pääsin hyvillä mielin viettämään vapaata. Seuraava työpäivä on vasta tiistaina... Ihanata! Kävin viemässä töiden jälkeen batan jälleen korjattavaksi ja samalla yritin etsiä sopivaa vaatetusta taranto-biisimme esityksiä varten. Katjalla on selvä näkemys siitä, mitä haluaa meidän päälle, mutta valitettavasti aina ei sellaista tavaraa löydy kaupasta. Nyt siis tarvittaisiin violettia hametta osalle porukkaa, mutta kangasta ei ole saatavilla, eikä tilaaminenkaan kannata, kun ei kangas ei kuitenkaan ehtisi esitystä varten, ompelusta puhumattakaan. Pitänee siis keksiä jotain muuta tilalle.. 

Ilma oli eilen ihana ja oli mukava kävellä iltapäivän auringonpaisteessa matkalla kotiinpäin. Sama kevätkeli oli tänäänkin, joten aamuisen pyykkivuoron jälkeen läksin hoitelemaan asioita. Kävin päivittämässä kanavakorttini ajan tasalle eli Urho-TV pois ja tilalle Nelosen paketti, jotta mm. Liigan finaalipelit näkyvät omassa ruudussa. Miellyttävä nuorimies tarkisti muutenkin koko paketin uusiksi ja nyt on kortilla enemmän kanavia pienemmällä rahalla, lisäksi vielä padille ladattuna joku matkatv-systeemi, jolla voi seurata suoraa ohjelmaa tietyiltä kanavilta. Kehitys kehittyy. Nice! Hakaniemestä jatkoin vielä keskustaan ja kävin ostamassa Piruetista uudet tanssihousut. Yritin myös tuloksetta etsiä mustia v-aukkoisia toppeja, flamencokäyttöön tietenkin. Piipahdin vielä Stockan kosmetiikkaosastolla, kun tuo aurinko toi tarpeen saada uutta keväistä kynsilakkaa. Essien kausivärit eivät vielä ole kuitenkaan tulleet myyntiin, joten joudun lakkailemaan vanhoilla tylsillä väreillä. 
Resort Fling ja Cocktails & Coconuts mulle kiitos!
Huomenna taidan yrittää päästä käymään elokuvissa, onhan siellä vaikka ja mitä nähtävää. Eniten kiinnostaa American Hustle, mutta todennäköisesti käy taas niin, että aamukävelyn jälkeen päätös syntyy vasta lippukassalla. Nyt loppupäivä menee kahlatessa kolmen viikon lehtipino läpi ja samalla ajattelin katsoa, kuinka SaiPa toivottavasti päättää Jypin pelit tältä kaudelta. Tosipelit alkaa sitten ensi viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!