sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kotona taas

Tuli taas pieni postaustauko, kun olen ollut kotona varsin vähän. Talviloma on pian takana ja ennen lomalle jäämistä toista viikkoa sitten oli hieman muutakin tekemistä, töissä päivystelemistä, treenejä, Coriolanus ja käynti Tukholmassa. Ei ollut ihan paras mahdollinen idea täyden työpäivän ja kolmen tunnin treenien jälkeen istua vielä pimeään leffateatteriin Shakespearen pariin, eli aivan täpöillä en nauttinut NT Liven Coriolanuksesta ja pari kertaa piti pitää silmiä vähän pidempään kiinni. Näytöksen jälkeen aulassa joku puhui kuorsauksesta, mä luulen että se en ollut kuitenkaan minä...? T. Hiddy oli kyllä mies paikallaan ja jos näin saa sanoa, täytti housunsa melko mukavasti.

Tukholmassa kävin kuuden euron risteilyllä itsekseni, kun äiti ei ehtinyt seuraksi. Tuli innostuttua sekä laivan tax free -myymälässä että Sephoran liikkeessä ja ostinpa myös kaverilleni Lissalle synttärilahjaksi pienen käsivoiteen ja saippua &Other Storiesin liikkeestä. En taaskaan jaksanut siellä vaatteita ruveta sovittelemaan, joten lainalapset saivat sitten loput tuliaiset eli pari kiloa piirustuspaperia ja isot tussipaketit Åhlensilta. Olipa niissä ostoksista kuitenkin sen verran kantamista, että erittäin poikkeuksellisesti otin satamasta taksin kotiin. Matkalaukun vaihdon jälkeen piti siis lähteä lentokentälle ja kohti pohjoista. 
Herkkutapakset
Serkukset Kultapoika ja Pampula 
Kyllä meillä oli taas lystiä ja ihan vallan yhden yön sain nukkua ilman kaveria; Kultapoika oli hoidossa perjantaista keskiviikkoon, Pimpula ja Pampulakin lauantaista alkaen ja Pimpula halusi jäädä yksin pariksi yöksi mummun ja tädin kaveriksi pitämään tylsää (pääsi siis tyttöjen kesken kaupungille humputtelemaan). Pieniä poikiakin hoidettiin heillä kotona yksi iltapäivä ja kylläpä olivat taas niin kilttejä ja suloisia. Kaikkien kuuden lainalapsen ja veljien sekä pienten poikien äidin kanssa käytiin vielä Hoplopissa, mikä oli omanlaisensa kokemus. Viihdytimme Affen kanssa itseämme kahvilassa arvuuttelemalla, ketkä ovat lestadiolaisia.. Hyi meitä :).

1 kommentti:

  1. Se arvuuttelu ei oo kovin vaikiaa, sulla vaan on harjotuksen puutetta, kun niitä ei siellä etelässä oo.

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!