sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Ihan OLLA vaan

Ajattelin nyt kuitenkin tehdä tälle illalle päivityksen, kun uni ei varmaan kuitenkaan ihan heti tule. Kuusipäiväinen viikko ja kaksi päivystystä, eilen vielä kylässä käynti töiden jälkeen.. Tänään aamulla teki mieli jäädä pötköttelemään, mutta läksin kuitenkin kaupungille, kun olin varannut lipun Jim Jarmuschin elokuvaan Only Lovers Left Alive. Kannatti lähteä, oli hieno elokuva musiikkeineen. Tom Hiddleston oli miespääosassa ihan jees, mutta kyllä elokuva oli silti Tilda Swintonin. Leffan jälkeen piti mennä ruokakauppaan, mutta eksyin ensin ihan toisaalle.

Collegepaita: Selected Femme
Kesäksi pienille pojille Zarasta
Kävin viikolla pitkästä aikaa kampaajalla (ihan luksusta), ostin siipipaidan lisäksi itselleni valkoisen neuleen, ballerinat ja takin (30€!) ja tänään leffan jälkeen siivosin (oli vähän pakko, sisar tulee taas huomenna muutamaksi yöksi) sekä puhuin puhelimessa äidin, Kultapojan ja kummitädin kanssa. Mieli tekisi Costa Blancalle, mutta katsotaan saanko yhden lomaviikoistani miten syksylle sijoitettua. Viikon biisilistalla on Rufuksen Poses-levyn lisäksi ollut ainakin nämä:

Joonas Wideniuksen uutta levyä on sitäkin tullut kuunneltua ja toukokuun alussa olisi tarkoitus mennä julkkarikeikalle kuuntelemaan hienoja biisejä ihan livenä. Pitää kuunnella myös treeneihin tehtyjä versioita, kun koreografioiden kappaleissa on ovelia koukkuja.. Ja flamencoon kun pääsin, nyt näyttää siltä, että rakas batani vaatii uudelleen pientä fiksausta helman lyhennyksen jälkeen. Tällä kertaa jos päästäisi saumanvaroista ulos, niin hame valuisi hieman alaspäin ja olisi ehkä sitten vihdoin oikeanmittainen (juu, rivien välistä saa tässä kohtaa lukea, että joulun jäljiltä tuossa vyötärön paikkeilla on edelleen jonkin verran ylimääräistä, josta onkin yllättävän vaikea päästä eroon - ikäkö tässä nyt näin alkaa näkyä). Torstain treeneissä tein hiusrenksusta viritelmän, jonka ansiosta pystyin tanssimaan hameen vetoketju kokonaan auki, mutta eihän se kyllä käy enää päinsä sitten kevätnäytöksessä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!