perjantai 21. helmikuuta 2014

Ostamisen iloa ja sit tunnelma pilalla

Tänään oli vapaapäivä eli viikonloppu menee sitten iloisesti töissä. Heräsin kuitenkin aikaisin, sillä suuntasin Punavuoressa sijaitsevaan Flamenco Shopiin batani kanssa. Vaikka se on teetetty mittojeni mukaan, siinä on ihan liian pitkät rimpsut sivussa, mikä aiheuttaa vaarallisia tilanteita treenatessa (puhumattakaan siitä, miten ikävää olisi kompuroida helmoihinsa lavalla kevään esityksessä). Bata jäi parin viikon ajaksi tuunattavaksi, mutta vastavuoroisesti toin kotiin uudet kengät. Olen himoinnut vihreitä kenkiä jo lokakuusta asti ja kyllähän nämä ovat aivan ihanat, vaikka alun perin olinkin ajatellut ostaa vähän tummemmat.
Eilenkin tein muutamia ostoksia eli hommasin kevään esitykseen batan kaveriksi mustan bleiserin (ylläribylläri suoraan rekistä löytyi sopiva!), pari toppia kesäksi sekä merinovillaisen setin (pipo, sormikkaat ja saali, kun talvi tulikin takaisin hetkeksi) ja vielä kivan huivin kevään uutuuksien joukosta. Unohdin käydä lunastamassa varauksessa olleet Adidaksen Gazelle-tennarit, toivottavasti ovat vielä huomenna tallella... Edelliset on melkein puhki kuluneet ja ovat Tilda-neidin pissareissukäytössä pohjoisessa, kun ei niitä juuri ihmisten ilmoilla enää kehtaisi muuten käyttääkään. Hommasin vielä liput lätkämatsiin sekä molempiin Machinan/Alfa-Betan näytöksiin ensi kuussa. Tili tuli, tili meni...
Asusteet: Global Accessories ja Passigatti
Kaupunkireissulla kävin hakemassa vähän namppasta olympialaisten jääkiekon puolivälierien kisastudiota varten. Suomen peli jännitti sen verran, että ylimääräistä energiaa piti purkaa suorastaan imuroimalla koko kämppä. Kermatyyny jäi sitten kuitenkin syömättä, kun ruotsalaiset menivät ja pilasivat mun fiiliksen. Toivon, että Kanada voittaa sunnuntaina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!