sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Festariviikko

Viikko on sujunut töiden ohella hyvinkin pitkälti flamencon merkeissä. Maanantaina ei ollut normaaliviikkotunteja, mutta illat tiistaista torstaihin menivät festaritiivarilla Guadalupe Torresin opissa ja keskiviikkoa lukuun ottamatta kävin ennen tiivaria vielä Katjankin tunnilla, kun mentiin hieman koreografioita eteenpäin. Edistyneiden/ammattilaisten ryhmä oli sopivan pieni ja tangos perinteisen lanteikas ellei suorastaan persevä (sorry sanavalinta). Ihan ei irtoa samaan tapaan kuin Madridin Guadalupella ja varsinkin torstaina teki puolentoista tunnin batan liikuttelun jälkeen tiukkaa suoriutua nopeista koputuksista puhumattakaan matalalle kyykkäämisestä, mikä kuitenkin kuuluu tangoksen ominaispiirteisiin.

Perjantaina töissä venähti vähän pidempään ja menin suoraan Balderin salille, missä oli festareiden resitaalikonsertti ja melko ihana Miguel Lavi laulamassa. Sali oli täydellinen paikka tällaiselle tapahtumalle ja kun saunditkin olivat kohillaan, niin kyllä me tykättiin. Miguel, kitaristi Dani sekä cajonisti Kike saivat seisovat aplodit, tuntuivat olevan vähän jopa yllättyneitä vastaanotosta. Tällaista lisää!

Eilisen aamupäivän vietin Kampissa studiossa, kun olin lupautunut malliksi tanssikaverille. Matkalaukku oli täynnä erilaisia flamencoasuja ja kuvia tuli kolmesataa jos ei ylikin.. Yhden kuvan näin jo ja kuvaajalle kiitos, olihan se melko onnistunut otos. Yllätyin itsekin, miten hyvin viihdyin kameran edessä, vaikken oikeasti yhtään tykkää olla kuvattavana. Session jälkeen oli tosi väsynyt olo ja otin puolentoista tunnin päikkärit missaten ilmeisen hienon lätkämatsin Venäjän ja USA:n välillä ennen kuin läksin Savoyhin. Siellä oli festarit päättävä pääkonsertti eli Guadalupen teos Acuérdate cuando entonces, missä oli samat muusikot kuin perjantain resitaalissa vahvistettuna vielä laulaja Juanaresilla. Miguel Lavi oli taas melko ihana (eritoten konsertin päätteeksi buleriasta tanssahdellessaan) ja kitaristi Dani osoitti taitonsa. Tanssista jäi vähän kaksijakoiset fiilikset, sillä vaikka tangos oli ihan loistava ja sigikin hieno, batan ja huivin yhdistänyt kappale jäi vähän vaisuksi; ehkä ei ollut kuitenkaan Guadalupen ominta aluetta? 

Mun piti ostaa uusin britti-Elle, kun siinä oli iso juttu Tom Hiddlestonista (oli lehdessä hyvä henkilöhaastattelu myös Lily Allenista, mut muotijutut on jo vähän liikaa mulle). Oon tykästynyt häneen BBC:n Hollow Crown -sarjan ansiosta ja ehkä ymmärrän niitä nuoria naisia, jotka fanittavat häntä hieman hevimmin... vaikuttaa hyvin sympaattiselta tyypiltä. Viikon päästä odottaa Coriolanus National Theatre Liven encore-esityksenä. Hienoa, että tällaista teatteria näkee Suomessakin. Huomenna on sitten vapaapäivä. Ehkä menen leffaan, ehkä en. Ehkä luen kotona Storm of Swordsia ja kuuntelen Laurence Foxia. Tai sitten en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!