maanantai 10. helmikuuta 2014

Festarihöylä yrittää penkkiurheilla

Flamencofestarit saatiin lauantaina onnistuneesti käyntiin Kansallisteatterin Lavaklubin tiloissa pidetyllä avajaisklubilla. Kylläpä oli hienoja esityksiä, mm. Machinan ryhmän jäseniltä ja muiltakin tanssikavereilta. Tunnelma oli korkealla ja Espanjan suurlähetystön väki innoissaan. Narkkarin kanssa oltiin pitämässä flamencoyhdistyksen myyntipöytää ja pääsin puhumaan vähän espanjaakin lähetystön daamien kanssa.
 
Eilisen iltapäivänkin vietin samoissa merkeissä Vuotalossa, missä järjestettiin kuudennen kerran lasten ja nuorten flamencobiennaali. Taas kävi mielessä, että miten taitavaksi sitä itsensä olisi voinut treenata, jos vaan olisi päässyt lajin pariin aikaisemmin. Tosi upeita esityksiä, eikä voi kuin nostaa hattua niille ihmisille, jotka näitä taitavia lapsia ja nuoria ohjaavat.
 
 
Tällä viikolla on kolmena iltana vielä festivaalin tiiviskurssia, jossa opena tulevan lauantain pääesityksen tähti Guadalupe Torres. Ängettiin narkkarin kanssa edistyneiden/ammattilaisten ryhmään, jonne entinen ope Laura ilmoittautumisen yhteydessä meitä toki suositteli, muutenhan oltaisiin ujoina uskaltauduttu vain keskitason kurssille.
 
Viikonloppuna tuli festareilla hengaamisen lisäksi myös jonkin verran seurattua olympialaisia, mutta vaikka kuinka pidänkin itseäni penkkiurheiljana, jotenkin ei nyt nappaa.. Naisten jääkiekko tuntuu jotenkin hidastempoiselta ja hiihtoakin yritin seurata sekä naisten että miesten osalta, mutta eipä siellä mitään hurrattavaa Aikkua lukuun ottamatta ole vielä ollut. Mäkihyppy on ihan nähty ja näitä uusia rinnelajeja ei tämmöinen tavallinen pulliainen ymmärrä ollenkaan. Toki tässä työssäkäyminen toimii tehokkaana hidasteena kisahuuman täydelliselle nousulle, ehkäpä se alkaa siinä vaiheessa, kun Teemu Selänne pääsee muiden Leijonien kanssa kaukaloon..
 
Surffailin vaihteeksi netissä ja sieltähän löytyi yhden sortin aarre. Lewis-sarjan ihana Hathaway eli Laurence Fox tekee myös musiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!