torstai 3. huhtikuuta 2014

Viikon luontoääni

Kävin kuin kävinkin viime viikonloppuna elokuvissa ja päätös todella tuli vasta lippukassalla. Seurauksena Gravity 3D:nä ja paha leffasaliahdistus, joka hellitti kuitenkin siinä määrin, että sain katsottua elokuvan loppuun. Eipä ole pitkään aikaan mikään elokuva tuollaista reaktiota tuottanut. En suosittele, kyllä niin ahistiahistiahisti. Kaunis ilma kun oli, tein illalla vielä toisen kävelylenkin ja kävin serkun luona kylässä. Maanantaikin oli vapaapäivä ja aamukävely suuntautui jälleen Tennispalatsiin, missä vetäisin aamukahvit ennen Captain Americaa. Melko paljon räminää ja räiskettä, mutta olihan mukana myös Robert Redford, jota en ole pitkään aikaan valkokankaalla nähnyt.

Esitysvaatteiden etsintä tuotti tulosta, sillä opemme Maijan nettikaupasta Sevillasta löytyi parikin oikeanväristä hametta. Tein tilauksen tänään ja nyt odotan jännityksellä pakettia Espanjasta. Saapas nähdä, mitä kaikkea ihanaa tulee mukaan haalittua, kun päästään parin kuukauden kuluttua myymälään ihan paikan päälle. Näyttää nimittäin melko lupaavalta tuo valikoima, vaikkei sieltä vielä esim. housuja tai asusteita löytynytkään. Treeneissä on menty kaikkia kolmea koreografiaa pienet nytkähdykset eteenpäin ja batabiisissä ollaan päästy jammailukohtien ohitse kohtaan, jossa ihokarvafaktorilla taas ihanaa settiä myös ite tanssijoilla. Me gusta mucho. Esityspäivät ovat varmistuneet toukokuun loppupuolelle, vähän jo valmiiksi jännittää. Sain batan taas vaihteeksi korjauksesta tänään ja nyt se alkaa tanssiessa jo tuntua siltä, miltä pitää.

Sisko on ollut taas yökylässä, mikä näkyy aamuisissa silmäpusseissa. On vaihteeksi hieman hankala tottua siihen, että joku nukkuu vieressä ja pitää ääntä... Eilen illalla syötiin sipsejä ja skypeteltiin pienille pojille, jotka olivat alkuun ihan ihmeissään, kun tädit olivat yhdessä tietsikan ruudulla. Yritin saada yhteyttä myös Kultapoikaan, mutta hänellä taisi olla kiire seurata Kärppien matsia telkkarista mummun ja papan kanssa. Mehän katsottiin täällä etelässä Tapparan peliä ilman ääntä ja kuunneltiin nettiradion kautta suoraa selostusta Oulusta. Huomenna taidan lähteä töistä hyvissä ajoin, jotta voin valmistautua illan peliin kunnolla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!