keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

I Feel Love

Pääsiäinen oli ja meni, kävin pohjoisessa ja tulin poiskin. Kultapoika oli kaverina neljän yön verran ja vasta reissun viimeisen yön sain nukkua itekseni, kun Tilda-neitikään ei viekkuun kivunnut. Odotettu jääkiekko-ottelu ei mennyt ihan niissä merkeissä kuin olin toivonut eli Kultapojan parin vuoden takaisin sanoin 'en minä tällaista peliä olisi halunnut nähdä'. Nyt jännään viidettä ja mahdollisesti ratkaisevaa ottelua tv:stä... 

 
Käytiin tarkistamassa pyhän aikana mökin kevätkunto. Lunta oli vielä ja järvikin jäässä, mutta kovin pitkälle ei uskallettu jäällä kävellä, sen verran oli kevätaurinko jo ehtinyt paistaa.  



Feast for Crows oli reissussa mukana, mutta luin sen sijaan Kingston Wallin nokkamiehen Petri Wallin elämästä kertovan kirjan; siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun oli niin mielenkiintoista luettavaa. Sisaren ja kaverin kanssa tuli nimittäin istuttua joskus way back in -93 bändin keikan jälkeen Rauhalassa iltaa artistien kanssa, kas rumpali-ihmelapsi Kuoppamäki oli muista yhteyksistä käynyt hieman tutuksi. Mukavat muistot jäi tapaamisesta (ilmeisesti ei kuitenkaan oltu tarpeeksi 'mimmejä' erotuksena 'frendi'-tyypin naisihmisestä) ja olinkin melko järkyttynyt, kun Helsinkiin muutettuani luin Wallin kuolemasta Hesarin sivuilta. Muistan vielä senkin, että istuin ystäväni A:n keittiön pyöreän pöydän ääressä Laajasalossa. 
 
Edit. to 24.4. hyvinhän siinä pelissä kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!