maanantai 14. huhtikuuta 2014

FF

Menipäs taas pitkälti toista viikkoa sellaista haipakkaa, että oksat pois ja tällä viikolla näyttää olevan pääsiäinen. Yhdeksän päivän työputki on kahta aamuherätystä vailla valmis, minkä jälkeen lennähdän pyhiksi pohjoiseen lainalapsia katsomaan. Isot pojat näkevät kerrankin oikein kunnon jääkiekkoherkkua, sillä sain hankittua meille liput pääsiäislauantaina pelattavaan Liigan kolmanteen finaalimatsiin. Kultapoika suunnitteli jo valmiiksi (ennen kuin liput olivat varmistuneet) asunsa eli #VALKEAKEVÄT -teeman mukaisesti aikoo pukeutua valkoiseen Kärppä-paitaansa. On tässä itselläkin hieman erityiset fiilikset, sillä en ole nähnyt finaalipelejä Raksilassa naismuistiin, jos ikinä (ihan varma en ole vuoden -81 finaaleista, TV:stä kyllä muistan otteluja silloinkin seuranneeni) - viime vuosikymmenellä toki olen täällä etelässä käynyt useampaankin otteeseen Blues-ottelusarjoissa Kärppiä kannustamassa.

Pieni flunssantynkä eli kylmettyminen (mitäs hyppelehdin paitahihasillani pysäköintihallissa opasteita fiksaamassa) iski keskellä viikkoa juuri pahimpaan työrupeamaan, mikä oli hieman ikävää ja yllättävää, kerran 19 vuodessa siis. Pari työpäivää tein sitten vähän lyhyempänä kuin olin alunperin suunnitellut ja muutaman tunnin päivittäiset päikkärit kera 400mg-ibuprofeeninappailun saivat taudin toivottavasti väistymään. Torstain batatreenit jätin kuitenkin varmuuden vuoksi väliin; harmi vaan että tältäkin viikolta ne reissun takia joudun skippaamaan. Maanantai ja tiistai tuli kyllä vedettyä ihan täpöillä ja samaa yritän tälläkin viikolla. Biisit ovat valmistumassa kuun vaihteeseen mennessä ja sitten onkin edessä vetoja vetoja vetoja.

Pienet pojat olivat kuulemma illalla osoitelleet tietokonetta ja huutaneet, että 'Anni soittaa', olivatpa raukat istua nököttäneet siinä ruudun edessä odottamassa Skype-puhelua. Harmi, että olin treeneissä, mutta torstainahan me jo varmaan nähdään <3<3<3<3<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!