lauantai 21. syyskuuta 2013

Samat aiheet mulla vaan

Olipas taas mielenkiintoinen viikko. Töissä olen mm. keskustellut sähköpostitse miesten pisuaareihin asennettavien saniteettilaitteiden asennuksista, päästänyt muutaman kirosanan ihan ääneen, tarjonnut työkavereille Geisha-konvehteja ja paluun tehneitä Hopeatoffee-karkkeja (eivät kuulemma ehdi valmistaa niitä tarpeeksi nopsaan kysyntään nähden!) ja myös nauranut. Se pidentää ikää. 

Teinpä myös vähän ostoksia. Akateemisen Löytö-hyllystä löytyi muutama edullinen nide. On taas raivattava lisää tilaa ennestäänkin tiiviisti tavaroitettuihin hyllyihin ja pahoin pelkään, että Foucault's Pendulum joutuu jälleen väistymään, vaikka sainkin sen jo melkein vauhtiin Sthlm-risteilyllä. Dora, Dora on narkkarin suosittelema ja kertoo Lapin sodasta. Sillä taidan aloittaa.. 
Jo aiemmin ostettu TB:n kaulakoru ja ystävänmyynnistä
hankittu rusettisormus, joka meni treeneissä rikki.
Reiska liimasi sen töissä takaisin käyttökuntoon :)
Lindexin ihana angoraneuletakki
Törmäsin jonkin lehden nettisivuilla yhtyeeseen nimeltä The Civil Wars, jota mm. Adele fanittaa. Jo pelkästään tämä oli hyvä syy penkoa vähän enemmän; lisäksi naislaulaja Joy näyttää ihan PJ Harveylta ja JP vastaavasti Jack Whiten ja Johnny Deppin jälkikasvulta :). Tuubissa ja Spotify:ssa olikin hyvin matskua tarjolla ja mää olen nyt ihan rakastunut näihin biiseihin. Olen kuunnellut yhtyettä työmatkalla koko viikon, järkyttävän hienoa, yksinkertaista ja kaunista ja arvatkaapa vaan, miten vaikeaa on laulaa noin tarkasti ja puhtaasti yhteen.. Ei voi käsittää. Ilmeisesti duo ei ole enää kasassa, eivätkä jäsenet puheväleissä keskenään, mikä on suuri harmi. 

Telkkarissa tällä viikolla huomioni saivat The Newsroomin kakkoskauden viimeinen jakso (ketku-Don on sittenkin aika ihana) sekä Maikkarilla torstaina alkanut Broadchurch, jota suosittelen lämpimästi. Aloitin sarjan seuraamisen Ruotsin TV4:lta, mutta ohjelmapaikka siellä vaihtui ja multa pääsi livahtamaan pari jaksoa välistä. Viimeisen jakson silti ehdin laittaa oikein ajastukseen ja eilen sen sitten katsoin. Olipa yllättävän hyvin kehitellyt juonenkuviot ja David Tennantia on aina mukava katsoa ja kuunnella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!