lauantai 7. syyskuuta 2013

Elämää Marsissa, kotkat ja kettu

Ihmeellisen vetämätön olo iski koko päiväksi eli pötköttelin kaukosäätimen kanssa pitkälle iltapäivään. Ei siis ulkoilua, pyöräilystä puhumattakaan, vaikka sää edelleenkin mitä mahtavin näin syyskuun alkuun. Katsoin boksilta David Bowiesta kertovan sekä kaksiosaisen dokumentin Eagleseista (Teemalta tulee ihan törkeän hyviä ohjelmia!). Vähän harmittaa, ettei Bowie-retrospektiivi Victoria&Albert -museossa osunut Lontoon reissulle, sillä se olisi ollut todella kiva nähdä ja jos Bowie tekee vielä kiertueen, taitaa mennä listalle. 

Eaglesit näin Long Road out of Eden -levyn jälkeisellä kiertueella Helsingissä muutama vuosi sitten ja kyllähän oli nannaa kuulla Don Henley'ä livenä. En ole aiemmin perehtynyt bändin taustoihin kovinkaan tarkasti, joten dokumentti valaisi hyvin jännitteitä, jotka johtivat henkilövaihdoksiin ja pitkään taukoon ennen kuin helvetti jäätyi. Hieno levy, samaten siitä tehty keikkataltiointi. Sedät näköjään kiertävät vieläkin, mutta saapa nähdä, tulevatko enää Eurooppaan.

Netistä löytyi alla oleva video. Ensin luulin, että siinähän on Josh Groban, mutta kyse onkin norjalaisista koomikkoveljeksistä. Ihan loistava! Siinä on löydetty hittibiisin kaava täydellisesti :) ja pojat osaa vielä laulaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!