torstai 4. heinäkuuta 2013

Yep, I'm a fan

Onpas aika mennyt nopsaan, kun on ollut kivaa töissä ja muutenkin. Illat on kuluneet tanssiopiston tiiviskurssilla, missä on tehty neljää erilaista tanssisarjaa Marina Heredian fandangoon. Pirtsaa, markkeerauksia, kopuläpsyä ja vähän napsuttelua, mitkä tosin mun sormilla kuulostavat lähinnä epämääräisiltä lussahduksilta. Kun ei lähe, niin ei lähe :(.... Tein itselleni lupauksen kuunnella entistä enemmän flamencomusaa, kun Vicente Amigon levyä etsiessäni ja samalla levyhyllyjä pikaisesti siistiessäni huomasin omistavani yli 30 flamenco-cd:tä. Jostain niitäkin on näköjään kertynyt. Huomenna on viimeinen tiivaritunti ja sitten vähän yli kuukauden tauko flamencosta. En ehkä malta kokonaan olla liikkumatta, kun huomasin, että voisinhan ostaa kolmen viikon kesäpassin toiselle tanssisalille ja käydä vaikka vähän zumbaamassa... Sekin on niin kovin lystiä. 

Lystiä on ollut myös Tähtipojalla, jonka kanssa puhuin alkuviikosta puhelimessa - tai oikeammin hän selitti jotain mummupappatiluiiaiaaoneikkkka -juttua huutonaurun kera toisessa päässä ja minä hihittelin täällä itekseni. Serkukset olivat päässeet leikkimään yhdessä ja uimaankin sorakuopalle Tähtipojan kodin lähistöllä. Toivottavasti lomasäät suosivat minua muutaman viikon päästä niin, että itsekin pääsen siellä pulahtamaan veljenpoikien luona vieraillessani.

Töiden ja flamencon lisäksi olen illat pitkät joko zuumaillut tv:stä Wimbledon-tennistä (vaikkaaaa turnaustaaa selostavannnaaa Jari Hedmaninnnaa tapaaaa venyttää sanojaaaa lopustaaaa ärsyttääää mua ihannnaaa sikana) tai uppoutunut YouTuben ihmeelliseen maailmaan. Tämän viikon suosikki on ehdottomasti Jimmy Fallon. Absolutely hilarious!



On toi Justinkin aika ihana. Ja myös Jaromir ilman mullettia (biologi uhkasi interventiolla, mutta oikeesti, mies on kuin Teemu Selänne eli paranee vanhetessaan, siis tässä yhteydessä pelkästään ulkonäkömielessä ja minun silmissäni). Saapa nähdä jatkuuko ura vielä ja jos jatkuu, niin missä. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!