sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ei vielä lomalla :)

Kävin työkaverin ja miehensä kanssa Hakaniemen torilla aamupalalla ja tuli ostettua sieltä mansikoita. Käytiin sitten vielä pyörähtämässä keskustan Stockan miesten osastolla ja tehtiin hyviä alelöytöjä. Tuli nälkä, joten ruokakaupan kautta kotiin ja lounaaksi söin uusia pottuja & silliä (jännä miten ovat ruvenneet maistumaan, lapsena en ois syöny millään) ja jälkkäriksi päiväkahvet mansikoiden ja vanhanajan vanilja-mansikkajäden kera.

NAM!
Koskapa sää ei miellyttänyt ja ulkoilu oli tullut suoritettua jo aamulla torille mennessä, paneuduin taas digiboksin tyhjentelyyn. Vettä elefanteille + Gosford Park, Abraham Lincoln -vampyyrintappoelokuvan poistin suosiolla noin kahden minuutin jälkeen. Ruotsin tv:n puolelta oli tullut tallennettua mulle uusi poliisisarja Whitechapel, jota katsoin kolme jaksoa putkeen. Poliisisarjoista puheen ollen olen koukussa Lutheriin (Idris Elba tuleva James Bond?) ja Siltaan. Katsoin jälkimmäisestä myös amerikkalaisen version eka jakson, mutta tykkään kyllä enemmän alkuperäisestä. Sofia Helin on erittäin hyvä Asperger-Sagana, vaikkei Diane Krugerissakaan nyt isompaa vikaa ollut. Sekä Lutherissa että Sillassa on hyytävän hypnoottiset tunnarit, jotka piti käydä oikein tarkistamassa.

(Myös tuo murmuraatio on melko hypnoottinen)

Ostinpa parit teatteriliputkin. John Mayer -reissulla käyn katsomassa Kesäyön unelman, jossa on mukana David Walliams ja tammikuulle tulee sitten uusi Lontoon reissu, kun pitäähän mun päästä näkemään Jude Law Henry V:ssa!! Jahka kirjahaaste on ensin saatettu kunnialla loppuun, on siis tarkemman Shakespeareen tutustumisen vuoro. Ja mun kesälomahan alkaa siis vasta huomenna... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!