maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vielä kaksi ja jaksaa

Enää kaksi työpäivää jäljellä ja sitten loma.. Nyt kyllä hieman tuntuu siltä, että on jo aikakin, sen verran kiirusta on pukannut. Viime päivät olen koneen ääressä tuottanut sisältöä intrasivuille, mutta eilen sain jopa rakon oikean käden peukalontyveen Fiskarsin saksista, kun irrottelin vetoketjuja uusiokäyttöön menevistä tekstiileistä. Kaikenlaista sitä tulee töissä hommattua :)

Säät eivät valitettavasti kyllä näytä suosivan tätä lomalaista ainakaan heti alkuun (kun minusta paras lomakeli on aurinkoa ja paljon, kiitos), mutta ehkäpä keksin itselleni muutakin tekemistä kuin puistossa löhöilyn? Rupert tuli luettua loppuun eilen illalla ja tänään puistolukemisena oli työkaverin tuomat brittijuorulehdet. 

Löysin vaatehuoneesta viime kesänä ostamani Guessin laukun ja otin sen vaihteeksi käyttöön. Piristää päivää kummasti tuollainenkin pikku juttu. Vähän samalla tavalla kuin perjantai-iltana töistä lähtiessäni pysäkin tuntumassa hengaillut poikaporukka sai hymyn naamalle koko bussimatkan ajaksi, kun yksi heistä sanoi "hei kuule, ei sua kiinnostaisi tällainen vähän nuorempi mies?".

1 kommentti:

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!