lauantai 13. toukokuuta 2017

Namilakko ja muut pikakuulumiset

Kevät on edennyt jo pitkälle ja näytöksemme koittaa ihan muutaman viikon päästä. Palkitsin töissä ja treenisalilla ahkeroimiseni uusilla flamencokengillä, jotka ovat ah niin kauniit (mutta käytössä oikea kenkä ei istukaan ihan perfect). Esiintymisasutkin olen saanut fiksattua, ao. kuvan punaisen leningin kolmannen sovituksen jälkeen ja viime keväänä hankitut puvut on otettu tuultumaan. Selvittelin myös huivini kaikki hapsut ja laitoin vakaasti korvan taakse, ettei sitä kannata säilyttää muovipussiin ja vaatehuoneen laatikkoon ryntättynä, vaan mieluummin henkarilla roikkumassa. 

Kaikki biisit ovat nyt valmiit ja viikkotreenit jatkuvat tänään pienen tauon jälkeen, ryhmätreenejäkin on vielä muutamat jäljellä. Olen myös saanut valmiiksi juontoteksteistä ensimmäisen luonnoksen ja taitaakin olla niin, että se puoli jännittää tälläkin kertaa eniten - varsinkin kun viimeinen biisi eli Joonaksen Fangal on kestoltaan kuusi minuuttia ja sen jälkeen tulee heti suoraan mun viimeinen spiikki.. Myös viuhkabiisi Earth Second hieman vaivaa, sillä treeneissä olen onnistunut laittamaan viuhkan kauluksesta sisään oikein päin (siis osa biisistä tanssitaan ilman viuhkaa, kun pitää heilutella käsiä) tasan kerran ja kun se halvatun väline pitäisi saada sieltä rintsikoista suht nopeasti poiskin vielä.. 
 
Huhtikuun alkupuolella huomasin yllättäen, että olin ollut ilman suklaata, pullaa ja jäätelöä useita päiviä, ja päätin sitten suorittaa ihmiskokeen. Käytännössä siis laitoin sokeria vain kahviin, enkä syönyt mitään ylimääräistä makeaa melkein neljään viikkoon! Iltaisin narskuttelin tv:n ääressä porkkanoita ja kuinka ollakaan, makeanhimo tuntuu nyt jääneen pysyvästi pois, jopa niin että suklaa ei oikeasti maistu enää millekään! Pystyin pitäytymään lakossa jopa yhden Tukholman reissun verran, mutta lopulta koe päättyi käydessäni talvilomalla kotona Oulussa, siellä äidin ostamat mini-Magnumit veivät voiton. Jäätelö siis menee alas ja maistuu hyvälle, pullaa ei ole vielä testannut. Omasta mielestä iho on pikkuisen kirkastunut (sisaren mukaan mulla on silmissä vikaa) ja kyllähän tuo vyötärö taitaa olla tätä nykyä hieman kapeampi, kun housujen vyötärölle jää pieni rako :)

Oulussa tuli nähtyä myös lainalapsia, kun pienet pojat olivat kylässä koko päivän. Ihanat pelailivat kännyköillä jotain Hill Climb Racing -peliä niin, että välillä toinen poika istui vasemmalla ja toinen oikealla polvella. Valitettavasti ei päästy koko päivänä puistoon tai Tilda-neidin kanssa ulkoilemaan, kun sää oli aivan järkyttävä. Myös Kultapoika ja Pimpula kävivät pikaisesti kylässä ja seuraavan kerran nähdäänkin kesäkuussa, kun mulla on kesäloman ensimmäinen viikko ja ennen juhannusta juhlitaan Kultapojan siskon ripiltä pääsyä.   
Kaisaliininin kanssa käväistiin lounaalla Hanko Sushissa ja kyllähän tuo maistui - olenhan näin kypsemmällä iällä huomanut tykkääväni tosi paljon sushista. Sääkin oli jo sen verran parantunut, että samalla kaupunkireissulla pääsin kävellen käymään hautausmaalla ja siivosin isovanhempien ja muiden sukulaisten haudoilta kynttiläjämät roskiin. Kotimatkalla sitten alkoikin taas kamala räntäsade..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!