maanantai 25. tammikuuta 2016

Iltamenoa ja sisustusjuttua

Viime viikolla menojalkakin pääsi pitkästä aikaa hieman vipattamaan, mutta pieni flunssantynkä, joka erityisesti meidän flamencoporukan ryhmätreeneissä on vellonut, verotti kisakuntoa. Tehokasta treeniä silti saatiin, sillä aina löytyy hinkattavaa rytmeissä ja asennoissa. Lauantaina käytiin työkavereitteni Ryhannan ja Black Fabricin kanssa pitkästä aikaa yhdessä syömässä. Olin tehnyt pöytävarauksen ravintola Prestoon ja vaikka nenä oli hieman tukkoinen, pizza ja eritoten jälkkäriksi nauttimamme italialainen vaniljajäätelö espresson kera maistui hyvältä. Prestosta jatkoimme viereiseen Savoyhin, missä nautimme Suomen parhaasta flamencosta, kun openi Katja ja Emilia esittivät kaksi heille tehtyä koreografiaa, Concha Jareñon Alfa-Betan sekä Olga Pericetin Extremosin. Näiden lisäksi illassa nähtiin Katjan Machina-tanssiryhmälle tehty uusi After Machine -teos, missä oli pari sellaista koreografiaa, joita itsekin olen tanssinut sekä koputuksia syksyllä tekemästämme Argentinan abandolaosta. Kyllä taas niin tykkäsin ja niin tykkäsivät kaveritkin. Ehkäpä saan heidät myös toukokuisen oman näytöksemme yleisön jatkeeksi, lipunmyyntikin on jo alkanut :)

Esityksen jälkeen juuri ennen kuin ehdimme hakea takit narikasta Savoyssa pärähti palohälytys päälle, eikä auttanut kuin mennä vahtimestarien hätyyttämänä Kasarminkadulle odottelemaan palokunnan saapumista paikalle. Onneksi pakkaskelit olivat jo lauhtuneet, mutta oman olo kannalta ei kyllä ollut ihan mukavin mahdollinen tilanne. Mut raahattiinkin vielä Simonkadulle G Loungeen lämmittelemään hetkeksi ja rupateltiin siellä hetki mukavia keikan päälle. Ja sitten kotiin peiton alle!
 
Loungen vessasta löytyi orkidea
Töiden ja tanssimisen ohella olen yrittänyt saada kotia järjestykseen ja kun veljeni Affe oli käymässä kaupungissa, saimme vajaat 20 muuttolaatikkoa kannettua väliaikaissäilöön vinttikomeroon. Olen ehkä nyt päässyt itseni kanssa sopuun tulevasta kirjahyllyhankinnasta, ja tästä riemastuneena ostin neljä tyynynpäällistä Pentikiltä. Tykkään tuosta Salonki-kuosista kovasti ja kun värit sattuivat just eikä melkein, mulla on nyt sängyn päälle kaksi ruskeasävyistä ja mummin perintönojatuolin kaveriksi kaksi viinipunaista tyynyä.
Aina ei osu kuitenkaan ihan kohdilleen. Viime viikonloppuna ihmettelin, missä on vika, kunnes hoksasin, että olin kaivanut pimeässä eteisessä (mieleisen lampun vielä puuttuessa) liinavaatekaapista epäparit lakanat ja tyynyliinat sänkyyn. Kyllähän noissakin silti nukkumaan pystyy.
Lätynpaistajan sivuprofiili

2 kommenttia:

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!