lauantai 10. lokakuuta 2015

Pari muuttujaa

Mun postaustahtini näyttää nyt pahasti laahaavan pari viikkoa jäljessä, mutta kun tässä on ollut ns. pari muuttujaa matkassa. Muutto on suoritettu ja kesäasunto siivottu, mutta uudenveroiseksi remontoitu kotini on tällä hetkellä yksi hävityksen kauhistus sen takia, etten ole saanut läheskään kaikkia tavaroita purettua pois laatikoista ja paikoilleen. Kirjoja, vaatteita ja cd-levyjä on vielä hyvän matkaa kolmattakymmentä laatikollista säilössä Pelicanin varastossa, josta näillä näkymin joudun maksamaan kuukausivuokraa vielä pitkälle kevääseen. Autottomana niitä painavia laatikoita on ihan hiukan hankala kuljetella, vaikka sinänsä matka kotoa varastolle olisi kävellen vain nelisen minuuttia.

Pari viikonloppua olen ollut vielä reissun päällä jääkiekon merkeissä sen lisäksi, että olen flamencon viikkotreenien ja päivystysten ynnä muiden työperäisten esteiden takia käynyt kotona lähinnä nukkumassa. Vanha (ei oikeesti) opiskelukaverini koodinimellä veduri58 on armoton SaiPa-fani ja minä taas kannustan etupäässä Kärppiä, joten tehtiin yhdessä kierros kaakossa eli käytiin katsomassa kaksi Kärppien vierasottelua peräkkäisinä päivinä. Ei käynyt Kärpillä oikein tuuri tällä rundilla, ja vaikka perjantain tappio SaiPalle hieman kirpaisikin, oli mulla oikein mukava reissu. Perjantain ja lauantain välisen yön yövyimme mökillä jossain Lappeenrannan ja Kouvolan välillä ja voi pojat miten hyvät unet raikkaassa maalaisilmassa sainkaan! Vaikka normaalisti herään nykyään viikonloppuisinkin viimeistään klo 7 aikoihin, nyt katsoin kelloa ensimmäisen kerran vasta puoli yhdeksän kieppeillä.. Tekipä hyvvää! 
Isäntä-Veduri laittoi pöytään hotellitasoisen aamiaisen, jossa oli mm. kurkkua ja mustikoita ihan omasta takaa. Kun tukeva aamiainen oli nautittu ja meillä oli vielä reilusti aikaa ennen lauantain matsia Kouvostoliitossa, päätettiin lähteä roadtripille, kun sääkin niin meitä suosi.
Ylämaan maalaismaisemaa



Vielä hymyilytti, hetken päästä ei ihan sit enää irronnut..

Rajan tuntumassa


Käytiin Vaalimaalla kääntymässä, kun mulla ei ollut viisumia eikä Vedurilla passia mukana, ei menty sitten tämän pidemmälle. Haminassakin oli tarkoitus käydä, mutta se jäi kokonaan välistä, kun käsilaukusta nenäliinaa kaivaessani huomasin (onneksi!), että minun hankintavastuullani olleet KooKoo-Kärpät -pääsyliput eivät olleet matkassa... Ihan pikkuisen nousi kylmä hiki otsalle ja kävi suorastaan v***ttamaan, kun mullehan ei koskaan, toistan, koskaan käy näin! Ei auttanut kuin kääntää Volvon nokka takaisin kohti mökkiä ja sieltähän ne liput löytyivät muovitaskussa kamarin lattialta sängyn ja lämpöpatterin välistä, jonne olivat aamun puuhissa pudonneet. Matsiin kuitenkin siis päästiin ja tunnelma hallissa oli hyvä. Kiitokset Vedurille seurasta ja aamiaisesta, ihan vallan toistekin voin tällaiselle lätkämatkalle lähteä!
Ruskaa Kouvolan jäähallin kupeessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!