lauantai 17. lokakuuta 2015

Kotihiiri nysvää himassa hiljaa

Tosi kiva on ollut palata kesäasunnolta takaisin Lintsin kupeeseen ja aamuisin olen kävellyt vähän kauempana sijaitsevalle bussipysäkille sopivan kirpsakkaassa syyskelissä ja niin raittiissa ilmassa kuin kantakaupungissa on mahdollista. Yleensä olen ollut liikkeellä niin aikaisin, ettei aurinko ole vielä kunnolla noussut, mutta viime sunnuntaina oli hieman myöhäisempi töihin lähtö ja kaunis paiste jo kehissä. 
Ostin tuon Lindexin vaniljatuoksukynttilän jo joku aika sitten, mutta olen ollut niin poikki iltaisin, etten ole jaksanut etsiä laatikoista tulitikkuja. Viikonlopun kunniaksi kaivoin ne ja tuikut vihdoin esille, ja laitoin illalla kynttilät palamaan. 
Tänäänkin paistoi aurinko ihanasti verhojen välistä, mutta kauniista säästä huolimatta en käynyt ulkona kuin viemässä roskat. Mulla ei ole noin viiteen viikkoon ollut viikonloppua ilman jonkin sortin ohjelmaa, joten nyt otan vahingon kunnolla takaisin, enkä tee mitään, jos ei huvita. Tyhjentelin pitkästä aikaa digiboksia ja katsoin parit Downton Abbeyt sekä Broadchurchit ja söin suklaata... Siivoaminen on oudosti alkanut tuntua mukavalta, johtunee siis siitä, että yritän nyt pitää uudet pinnat puhtaina ja siisteinä :)
Namia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!