tiistai 13. lokakuuta 2015

Virtsakammo ja paljastavat hymiöt

Viime viikolla tuli tehtyä töitä pyöreät 56 tai jotain tuntia, joten olo vapaapäivän koittaessa on suht rapsakka.. Maanantaina erehdyin ennen treenejä ottamaan puolen tunnin päikkärit sillä seurauksella, että olin salille päästyäni lähes humalan kaltaisessa tilassa, minkä myös kaverit pistivät merkille. Onneksi siellä aina virkistyy sekä pää että kroppa. Tänään oli Laura "Rintsikka" Rintamäki tuuraamassa opeamme Kaaria ja tehtiin erittäin tiukan jalkatreenin (Juncalia ja Losaa) lisäksi myös koputuspiruetteja. Olipa kiva huomata, että varmuutta pirtsojen tekemiseen alkaa usean vuoden jälkeen löytyä ja iloisena sanoinkin tunnin jälkeen Lauralle, että pirtsakammo on näköjään jäämässä taakse. Pikkuisen sitten nauratti, kun sisarensa kuuli kommenttini hieman väärin ja luuli mun puhuvan virtsakammosta.. 
Ostin muuttoviikonlopuksi uuteen jääkaappini pieniä Cocis-tölkkejä ja kun himo pääsee iskemään päälle, niin juomaahan on saatava päivittäin - onneksi viime viikon Hulluilta Päiviltä sain hankittua uuden levyn (eli 24 tlk), eikä maksanut paljon! Työpaikan poikien mukaan tää tölkkikoko on just hyvä blandikseksi esim. 4 senttilitran rommia kanssa. Siitä minen tiiä mittään, kun ei tuo alkoholi ole enää vuosiin mulle maistunut. 

Instagramista bongasin hauskan jutun, kun eräs käyttäjä postasi kuvan useimmiten käyttämistään hymiöistä, joiden sitten pitäisi jotenkin kuvata käyttäjäänsä. Jätän oman kuvani perusteellisemman tulkinnan niille, jotka minut hyvin tuntevat, mutta ainakin omasta mielestä näyttäisi siltä, että mulla on voittopuolisesti ihan kivaa.. 
P.S. Loppukesän postauksessa mainitsin epämääräisesti istuneeni erään toimittajan kanssa kahvella, ja nyt tulos on luettavissa Hyvä Terveys -lehdessä, sikäli kun kiinnostaa. En kehdannut pyytää lopullista versiota tekstistä tarkastettavaksi, joten jutussa on pieni virhe ikäni kohdalla - ei siis tarkoituksella, vaikka noin 20-vuotias Affe-veljeni niin jo ehti epäillä :). 

1 kommentti:

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!