perjantai 8. elokuuta 2014

Mikä kesä!

Kolme neljäsosaa kesälomasta on pidetty ja kylmän alkukesän jälkeen on onneksi saatu nauttia auringosta. Pari viikkoa meni kotona pohjoisessa ja vietettiin kokonainen viikko mökilläkin. En muista, olenko noin pitkää aikaa siellä ikinä yhteen putkeen ollutkaan.. Ekana viikonloppuna vietettiin kuitenkin pitkästä aikaa tyttöjen iltaa vanhalla kaveriporukalla ja parannettiin maailmaa. Käytiin myös baarissa (jonne ajeltiin taksilla ja matkan aikana nauratettiin naiskuskia, jonka mielestä oltiin illan paras kyyti - luonnollisesti), mistä minä toki häippäsin varhaisessa vaiheessa nukkumaan, kun vallan oli outoa porukkaa ja tungoskin alkoi illan lämmössä pahasti ahistaa. Sain sentään Jumprun portsarilta Mälliltä lämpimän halauksen - eipä hänen lisäkseen osunut kuin yksi tuttu naama vastaan. Vähän kulttuuriakin piti harrastaa eli kävin katsomassa Monty Pythonin viimeisen shown suorana Lontoosta Finnkinon näyttämänä. Eivät sedät olleet enää parhaassa terässä, mutta kyllähän se ihan viihdyttävä paketti oli. Seuraavaksi odotan, että James Francon tähdittämä John Steinbeckin kirjaan perustuva Of Mice and Men, jota on vedetty Broadwaylla ilmeisesti loppuunmyydyille katsomoille, esitetään myös Suomessa NT Liven kautta.

Ehdin hieman reippaillakin ennen mökille lähtöä ja hyvien säiden ansiosta pyöräilin kahtena päivänä Longin luo pieniä poikia katsomaan, n. 15 km suuntaansa. Hyvä minä. Mökillä olikin sitten hulinat käynnissä (parhaimmillaan 7 aikuista, 5 lasta ja koira), eipä siellä juuri aika pitkäksi käynyt ja vesi- ynnä muita leikkejä penskat porukalla harrastivat. Sääskiä ei onneksi ollut, paarmoja sitä vastoin kyllä ja pienimmät Tilda-neidin ohella tarkkailivat innolla "pärkäsiä". Toiset kävivät myös retkillä poroja bongaamassa sekä mustikassa, kun mun päävastuulla oli pienten poikien kakkavaippojen vaihto sekä unikaverina toimiminen. Kaksikko ei enää yhtään arastele minua eli tullaan toimeen tosi hyvin keskenämme ja Nötterö välillä nukkumaan ruvetessa jo komentelikin minua että "Anni-täti - laula!". Ihanan suloiset ihmeelliset pienet kaverit lauleskelevat myös ihan itsekseen mm. Lapin äidin kehtolaulua tahi Tiu tau tilheä ja pienin kummilapseni puhuu jo täysiä lauseita - ikää irvijepellä 1,5 vuotta.. Katseltiin yhdessä iltaisin kuvia mun iPadilta ja Mehmelin suosikki - ehkä hieman yllättäen - on zapateado-tiiviskurssin video :).

Kaupunkiin takaisin päästyämme kävin Lissan kanssa vähän läyryämässä eli vaihtamassa mahtiukkosen tauottua kuulumiset Cafe Roosterissa. Siellä kantsii käydä vastakin.


Kaupungilla piti muutenkin kuljailla ja torijätskejä käytiin nauttimassa useampaankin otteeseen. Harrastin myös pitkästä aikaa rantaelämää eli käytiin lötköttelemässä sekalaisilla kokoonpanoilla sekä Nallikarin että Tuiran uimarannoilla ja koko lomareissun aikana tuli uitua järvessä, meressä, joessa ja hiekkakuopalla, jossa taisi olla sinileväkielto, mutta onneksi mitään oireita ei kenellekään ilmaantunut. Yllättäen shoppailinkin, vaikkei tarkoitus juurikaan ollut - Lindexiltä kahdet housut, Selectedin mekko sekä teeppari, lapsille ostettuja kamppeita en tohdi edes käydä listaamaan... Minkäs sitä luonnolleen mahtaa.

1 kommentti:

  1. Sullahan on ollut ihan samanmoiset aktiviteetit kuin mulla! Nalskua, Tuiran uimarantaa, möksää (tosin eriä möksää mutta kuitenkin:)) ym! Jumpruun en kylläkään suoriutunut, mutta lähes, Da Maxiin ;-) Meinasin kirjottaa, että mennään mekin Roosteriin joskus, kunnes hokasin, että kaupunkiin paluu tarkoitti tietty Oulun kaupunkia, hehh... No juu, mutta voitais treffailla taas tässä joku kerta, kävelyä, leffaa tms. Cafe Regattaan voitais lompsia joku kerta? Vaikka just nyt tuo keli näyttää kamalalta järkyttävine kaatosateineen...

    VastaaPoista

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!