lauantai 30. elokuuta 2014

Harkittuja heräteostoksia

Shoppailu on ihan valtavan mukavaa, etenkin silloin kun ei ole pakko hankkia jotain tiettyä kovaan tarpeeseen (harvemmin näin toki pääsee käymään), ja vaikka olen yrittänyt hieman hillitä itseäni, tuleepas aina silloin tällöin vingutettua korttia. Nyt olen oppinut kuitenkin jopa harkitsemaan ostoksia hieman eli jos näen jotain kivaa, en välttämättä ihan heti ryntää kaupoille. Tai kyllähän mä edellenkin ryntään, ettei jää tavara saamatta.. Otzeja olin katsellut naistenlehtien palstoilta ja muutaman kerran treeneistä palattuani kuikuillut Mikonkadun liikkeen ikkunasta sisälle ja nyt vapaapäivänä kaupungilla kuljaillessani päätin piipahtaa ihan myymäläänkin. Mustia kenkiä olin ajatellut, mutta niistä ei löytynyt kokoani, joten jouduin sovittamaan toista väriä. Yllättäen vaaleanharmaa pari ei ollutkaan yhtään hullumpi päivän asun kanssa ja ostopäätöksen vahvisti vieressä sovitusta tarkkaillut Sauli Koskinen (ai miten miellyttävä nuori mies siinä).. Kun kotiin pääsin ja surffailin netistä kuvia, rupesi kyllä tekemään kovasti mieli myös korallinpunaisia, olisivat todella ihanat kesällä. Nämä harmaat pääsevät kyllä nekin auringosta nauttimaan, sillä ne taatusti lähtevät seuraavalle Espanjan reissulle mukaan!


Ylhäältä alas: GA, Lindex, Selected Femme, Mango ja Otz
Kesäisin mielelläni kulkisin aina vaan mekko päällä, jos säät sen sallisivat, ja niitä tulee aina hommattua varastoon asti, useampikin tänä vuonna (uskallanko edes laskea).. Desigualin musta ihanuus oli siinä mielessä "järkiostos", että Sevillassa piti oikein tarkkaan harkita kertaostoksen loppusummaa, sillä satasen ostoista sai kylkiäisenä treenikäyttöön mitä mainioimman putkikassin; mekon lisäksi mukaan lähti oikein kiva käsilaukku ja sisarkin sai tästä syystä sitten t-paidan tuliaiseksi. Harmaata mekkoa vastaavia yksilöitä tuli Oulun kaduilla vastaan useampaan kertaan ja kiva malli jäi vaivaamaan siinä määrin, että kun Helsinkiin palattuani Lindexiltä tuon mekon löysin, niin pitihän se ostaa. Selectedin mekko taas oli 23€ maksanut alelöytö, jota ei voinut kauppaan jättää.
Desigual, Lindex ja Selected Femme
Tämän syksyn varsinainen heräteostojen heräteosto on kuitenkin teatterilippu vuoden päähän syyskuulle. Lähdenpä siis taas Lontooseen teatterimatkalle, tällä kertaa tähtäimessä Hamlet ja Benedict Cumberbatch. Mullehan tulee West Endin uutiskirjeitä lipunmyynneistä ja tulevista ensi-illoista ja päätinpäs sitten koettaa onneani, kun Barbicanin liput elokuussa 2015 ensi-iltansa saavaan näytelmään tulivat myyntiin. Yritin ensin suoraan teatterin omasta lipunmyyntikanavasta ja hetkeksi ehdin lannistua, kun ennen minua jonossa oli öbaut 27 900 asiakasta, mutta kokeilin sitten vielä muita reittejä netin kautta. Voitte arvata, miten iloinen olin, kun tärppäsi ja sain lipun - kaikki esitykset myytiin loppuun seitsemässä tunnissa!!! Nyt voikin rauhassa suunnitella reissun muuta ohjelmaa, kun edes lentoja tai hotellia ei voi vielä varata. Jos vaikka sattuisi joku kiva konsertti tulemaan tuon saman viikonlopun ajalle, vielä ei voi tietää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!