perjantai 29. marraskuuta 2013

SVP i Stockholm


Kiire on ihmisellä taas ja ihan huonoa omatuntoa pukkaa, kun yrittää pitää sisäänkertyneitä tunteja pois.. Jo hyvissä ajoin oli saldovapaaksi suunniteltuna Päivä Tukholmassa -risteily, jonne äidinkin piti lähteä, mutta kun hän jäi hoitelemaan Nötteröä, lähdin taas reissuun ihan itsekseni. Mukana pörrösukat Yrpä&Illu, pipon tekele, Game of Thrones, hieman univelkaa ja Mäkkärissä täytetty massu. Ei tarvinnut siis laivalla edes syödä, vaan kauppareissun jälkeen heti klo 18 hujakoilla iltapesulle ja pörrikset jalkaan. Paha kurki sentään, kun kova tuuli rupesi jo heti alkumatkasta keikuttelemaan laivaa niin, että heikompivatsaista olisi hirvittänyt, joten nukkumisesta ei oikein tullut mitään. Aamulla peilissä oli vastassa silmäpussien PB..

Aloitin kaupunkikierroksen tällä kertaa Biblioteksgatanilta, missä kävin jälleen täydentämässä kylpytuotevarastoani Sephoran myymälässä. Tsekkasin myös H&M-konserniin kuuluvan &Other Storiesin liikkeen, johon ei edellisellä reissulla äidin kanssa päästy. Ihan noin lyhyitä vaatekappaleita minä en ainakaan enää tässä iässä tohtisi päälleni laittaa, ovat vähän pienemmille hippiäisille suunniteltuja näköjään.. asusteet ja korut sitä vastoin olivat kiinnostavia, samoin kosmetiikkatuotteet. Pitää käydä toistekin.
Sitruunaa ja suklaataa
Åhlensin jouluikkuna
NK:n (kirjapuolella taas vaikka ja mitä - äkkiä pois!) ja Åhlensin joulumeininki piti tietenkin katsastaa ja lisäksi kävin pikaisesti poikkeamassa myös vanhankaupungin Stortorgetin joulumarkkinoilla. En juurikaan ole joulupöhinän ystävä, joten mitään sesonkiin kuuluvaa en reissulta hankkinut; toki vähän kuusenkoristeita sormeilin lähinnä pikkupoikien äiti mielessäni, mutta sain kuin sainkin hillittyä itseni. Bengansin levykauppa Drottninggattanilla sitä vastoin on paikka, jonka ohi ei yksinkertaisesti vaan voi kävellä ja nytkin sieltä tarttui mukaan Hall&Oatesin ja Chet Bakerin kokoelmat sekä jossain aikaisemmassa postauksessa kehumani Searching for Sugarman -dokkarin musaa. Olisihan siellä ollut mm. myös John Mayer -boksi, mutta kun mulla on jo levyhyllyssä Heavier Things, Continuum ja Battle Studies, niin en kahden levyn takia koko settiä ruvennut ostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, mut ei oo pakko!